black decorative triangle
TRIXXO Jobs

Area Sales Director Pays de Waes

Profil

Je bent een ondernemend persoon met reeds enkele jaren ervaring in een commerciële of HR-gerelateerde functie, bij voorkeur een leidinggevende functie. Je bent een echte people manager die een team kan motiveren om commerciële successen te boeken. Verder ben je een geboren netwerker en sterke communicator die contacten kan leggen op verschillende niveau’s. Tenslotte ben je een plantrekker die niet terugdeinst voor verantwoordelijkheden met een flinke portie flexibiliteit en stressbestendigheid.

Objectifs

Als Area Sales Director ben je de overkoepelende factor van de kantoren in het Waasland. Je houdt het oog op de cijfers en stuurt aan, motiveert en coacht waar en wanneer nodig. Je biedt een continue ondersteuning aan de office managers zowel in het kantoor als op de baan. Verder brief je in twee richtingen tussen het management en de front. Ten slotte zorg jij er voor dat TRIXXO in jouw regio een onmisbare speler wordt en blijft voor de bedrijven.

Offre

We zorgen voor een loon op niveau, toffe collega’s, teambuilding-activiteiten en tal van extra-legale voordelen om het plaatje compleet te maken, … Een uitdagende bonus is een leuke extra! De job is een voltijdse betrekking in een 40-uren stelsel waarbij je 12 ADV-dagen opbouwt. Maar het belangrijkste is dat je bij TRIXXO thuiskomt in een warm nest waar jij als persoon telt.

TRIXXO Job

Appliquer votre voie vers le succès