black decorative triangle
TRIXXO Dienstencheques | TRIXXO Titres-Services

Consultant(e) titres services Zaventem

Profil

Als dienstenchequeconsulente ben jij de persoon die staat tussen de huishoudhulpen van TRIXXO Home en de klant. Je bent commercieel aangelegd en administratief sterk, je kan je mondeling en schriftelijk zeer goed behelpen zowel in het Nederlands als in het Frans. Je beschikt ten minste over een diploma van het hoger secundair onderwijs en hebt bij voorkeur een eerste ervaring in de persoonsadministratie. 

Objectifs

Samen met je collega’s sta je in voor de dagelijkse werking van het kantoor te Zaventem. Jullie staan in voor het onthaal, het aanwerven en het opvolgen van de prestaties van de huishoudhulpen. Naast het beheer van de planningen ben je verantwoordelijk voor een goede afhandeling van de personeelsadministratie en de loonverwerking. Klantenservice staat bij TRIXXO centraal. Inspelen op de noden van de klant en zorgen voor een goede match met de huishoudhulp is hierbij cruciaal.

Offre

TRIXXO biedt onmiddellijk een vast contract van onbepaalde duur. Loon volgens barema met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, vakantiegeld, 13e maand en een groepsverzekering.

TRIXXO Job

Appliquer votre voie vers le succès