black decorative triangle
TRIXXIE

Employé du service d'assistance TRIXXIE

Profil

Verzorgend personeel ondersteunen in de zorg voor hun patiënten (B2B) enerzijds, en de levenskwaliteit van alleenstaande thuiswonende senioren verhogen door een mooi aanbod van op maat ontwikkelde hoogtechnologische producten (B2C) anderzijds, dat is in een notendop waar het binnen TRIXXIE om draait. Om de service compleet te maken, zijn we op zoek naar een helpdeskmedewerker. De helpdeskmedewerker is een servicegerichte persoon met affiniteit met IT en een goede technische kennis. De combinatie tussen probleemoplossend vermogen en klantgerichtheid is van groot belang. Daarnaast is de kwaliteit van eigen werk voor jou een prioriteit. 

Objectifs

Vanaf het moment dat de klant een bestelling doet, is het helemaal aan jou: je zorgt dat er een werkend en volledig product wordt afgeleverd bij onze klanten. Dit wil zeggen dat je alle functionaliteiten van onze tool test voor het naar de klant vertrekt en dat je dubbelcheckt of alle onderdelen meegeleverd worden. Ook voor de na-service ben je verantwoordelijk: lukt het de klant niet om onze tool te installeren of zijn er nog vragen? Dan sta jij hen graag te woord. In zeldzame gevallen zal je in de auto moeten springen om de klant ter plaatse te ondersteunen. We verwachten in dit alles een proactieve aanpak waarbij bijvoorbeeld veelvoorkomende vragen worden doorgegeven aan onze programmeurs.

Offre

Je krijgt de kans om je te ontwikkelen binnen een start-up en je te profileren als een belangrijke schakel tussen ons aanbod en de klant. Toch maak je deel uit van de TRIXXO-groep wat maakt dat je zekerheid, stabiliteit en een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen mag verwachten.

TRIXXO Job

Appliquer votre voie vers le succès