black decorative triangle
TRIXXO

Legal Officer - TRIXXO Groupe

Profil

Praat met een werknemer van TRIXXO en je zal het snel merken: bij TRIXXO zijn we allemaal problem solvers van het eerste uur met een groot aanpassingsvermogen. Als Legal Officer bijt je je vast in dossiers en laat je niets je beletten om noodzakelijke acties te nemen. Je beschikt over een masterdiploma rechten. Kennis en ervaring in het verbintenissenrecht, handelsrecht en vennootschapsrecht is essentieel. Ervaring in M&A is een pluspunt. Je houdt hierbij van een uitdaging en denkt creatief mee over de juridische structurering van een deal. Je bent stipt, georganiseerd en nauwkeurig in het opstellen van contracten en juridische analyse. Bovendien ben je steeds bereid om je juridische kennis te verbreden (o.a. sociale wetgeving, intellectuele eigendom, subsidiedossiers, …). Door het nationale karakter van TRIXXO, is een goede kennis van het Nederlands en het Frans noodzakelijk.

Objectifs

Ons juridisch team heeft een stevige achtergrond in sociale wetgeving. Ter uitbreiding zoeken we een nieuwe collega die onze kennis kan verbreden en dit vooral op het gebied van handels-, verbintenissen- en vennootschapsrecht.

Daarenboven is iemand met kennis in M&A van onschatbare waarde voor ons, als actieve speler op de overnamemarkt.

Wat houdt bovenstaande nu concreet in?

  • Je stelt contracten op en past ze aan;
  • Je voorziet juridisch advies op het vlak van handelsrecht, vennootschapsrecht (o.a. voorbereiden statutenwijzigingen), verbintenissenrechten M&A transacties;
  • Je houdt er een proactieve aanpak op na wat betreft de veranderingen in wetgeving;
  • Je behandelt briefwisseling en geschillen;
  • Je onderhoudt contacten met externe adviseurs en advocaten;
  • Je ondersteunt en rapporteert aan de Legal Manager;
  • Je analyseert opportuniteiten vanuit Legal oogpunt en werkt mee aan de praktische implementatie in de onderneming.

Offre

Is het nog nodig om onze dynamische (soms wat chaotische) bedrijfscultuur aan te prijzen? Bij TRIXXO word je steeds opnieuw uitgedaagd om jezelf heruit te vinden, mee te denken, initiatief te nemen en problemen aan te pakken. We staan gekend om onze vlakke structuur met korte communicatielijnen en snelle beslissingsprocessen. Je kan rekenen op een aangepast salarispakket, in lijn met relevante ervaring, competenties en ambities.

TRIXXO Job

Appliquer votre voie vers le succès