black decorative triangle
TRIXXO Headquarters

Marketing manager trixxo groupe

Profil

Of 101 ideeën vertaler dat kan ook. Want TRIXXO groeit, jaar na jaar, zelfs maand na maand. En dat kan alleen met een geweldig team aan boord. Elke dag werken we als één team samen om TRIXXO op de kaart te zetten en nieuwe niches te ontdekken. Als specialist in het realiseren van overnames blinken we uit in integratietrajecten en zetten werken we hard in op de uitbreiding van onze TRIXXO-familie. Als kerngezond bedrijf staat TRIXXO ook voor het verkennen van onontgonnen terreinen en nieuwe markten, het opstarten van ambitieuze projecten. Op het schap liggen tientallen uitdagingen, projecten, 101 ideeën. We hebben er ongelofelijk veel zin in. We willen beter doen, verder professionaliseren en de troeven die we nu al hebben, verruimen en grondiger uitspelen op de markt. Om al onze ideeën te lanceren en uit te werken zijn we op zoek naar een Marketing Manager die met ons meedenkt en minstens even ambitieus is om de naam TRIXXO groot en groots te maken. We zoeken een creatief genie en specialist in het out-of-the-box-denken die ons van een massa aan input voorziet. Voor TRIXXO is een Marketing Manager ook een collega die zelf de handen uit de mouwen steekt en de capaciteiten heeft om voor output te zorgen. Belangrijk om te bezitten als Marketing manager zijn een Master in communicatie, minimum 3 jaar ervaring als Marketing manager, goede kennis van Nederlands en Frans en ruime digitale kennis. Verder verwachten we dat je in het bezit bent van een zeer gedreven en hands-on mentaliteit, een geboren people lmanager bent en een energieke, dynamische persoonlijkheid hebt.

Objectifs

Jaarlijks opstellen van een marketing- en communicatiestrategie in overeenstemming met de visie, missie en waarden van TRIXXO en met de ambitie om de naambekendheid van TRIXXO te vergroten. Het opstellen en bewaken van het marketingbudget. Positionering van TRIXXO als MERK (inclusief employer branding) om de marktpositie van TRIXXO te versterken. Uitvoeren en opvolgen van promotie- en publiciteitscampagnes. Verantwoordelijk voor het social media beleid. Analyseren van de kosten en de effectiviteit van de verschillende gevoerde acties. Voeren van gericht marktonderzoek. Rapporteren aan twee direct reports.

Offre

In onze uit z’n voegen gebarsten TRIXXO familie geven we de collega’s de uitzonderlijke kans om zichzelf te ontwikkelen, in synergie met een snelgroeiend bedrijf. Toegang tot een uniek kader, met ruimte voor initiatief en creativiteit. We hanteren een aangepast salaris afhankelijk van de kandidaat, in lijn met relevante ervaring en competenties. Bedrijfswagen en tankkaart maken deel uit van het loonpakket. Zie je dit allemaal zitten én hou je nu en dan van een zot feestje? Dan ben jij heel erg welkom in de TRIXXO-familie.

    TRIXXO Job

    Appliquer votre voie vers le succès