black decorative triangle
TRIXXO Dienstencheques

Nieuws

Louise Arimont, nieuwe COO TRIXXO Dienstencheques
04 januari, 2021
Deel via:

Louise Arimont wordt vanaf 1 januari 2021 de nieuwe COO van TRIXXO Dienstencheques. Louise werkt nu al bij TRIXXO Dienstencheques als Operational Director. In 2016 behaalde ze haar master Strategisch Management aan de UGent. Nog datzelfde jaar ging ze aan de slag bij TRIXXO. Door haar nieuwe functie zal ze verantwoordelijk zijn voor een groot deel van de dagelijkse leiding van TRIXXO Dienstencheques. TRIXXO Gazet had een gesprek met Louise.

Paspoort

  • Naam: Louise Arimont, 
  • Leeftijd: 26 jaar,
  • Roots: Afkomstig uit Brussel,
  • Huidige woonplaats: Rotselaar, 
  • Relatie: Woont samen met haar vriend, 
  • Studies: Middelbaar in het Frans, Bachelor bedrijfsbeheer in het Frans, Master strategisch management UGent.
  • Carrière: Begon meteen na haar studies bij TRIXXO te werken in 2016.
  • Hobby’s: Wandelt graag in de bergen. Houdt ervan nieuwe dingen te ontdekken.

Hoe kijk je aan tegen je nieuwe job? 

Voor sommige zaken bevind ik mij natuurlijk op vertrouwd terrein. Dan denk ik aan de opvolging van de kantoren bijvoorbeeld. Maar andere aspecten van mijn nieuwe functie zijn relatief nieuw. Dat geldt onder meer voor alles wat met IT en facility te maken heeft. Alles bij elkaar is het natuurlijk een grote uitdaging. Ondanks de situatie rond corona blijft TRIXXO een ambitieuze organisatie die wil blijven groeien. Niet alleen door overnames, maar vooral ook door organische groei vanuit de werking zelf. Dat is ook in 2020 al redelijk goed gelukt. Daarnaast is ook de doorstroming van het hoofdkantoor naar de filialen en omgekeerd een belangrijk aandachtspunt. Die wisselwerking moeten we beter stroomlijnen. 

Je bent perfect tweetalig. Dat is zeker een voordeel. 

Door mijn gezinssituatie ben ik tweetalig opgevoed. Mijn ouders zijn gescheiden waardoor de ene week bij de papa Frans en de andere week bij de mama Nederlands werd gesproken. Die tweetaligheid is inderdaad belangrijk bij TRIXXO. Daardoor hoef je niet enkel zakelijke gesprekken te voeren, maar kan je ook met humor en ludieke dingen overweg op kantoor. 

Je bent met je 26 jaar nog jong en toch kom je al in een topfunctie terecht. Hoe ga je daar mee om? 

Ik heb zoals de meeste consulenten ook op kantoren gezeten. Ik heb ook al overnames mee begeleid. Ik heb al van alles meegemaakt bij TRIXXO. Maar ik kan mijn leeftijd natuurlijk niet wegcijferen. Op een aantal punten zal ik mij zeker nog moeten bewijzen, maar daar heb ik vertrouwen in. 

Ben je iemand die kort bij de mensen staat? 

Dat denk ik wel. Ik ben van nature uit iemand die goed kan luisteren naar mensen. Dat is belangrijk, want zij maken de dingen mee op de werkvloer. Bovendien heb je ook verschillende persoonlijkheden bij de consulenten. En sommigen spreken wat moeilijker de andere landstaal. Daar moet de communicatie ook vlot blijven verlopen. Dat kan alleen maar als je er aandacht hebt en luistert en kijkt. Natuurlijk kan niet alles meteen opgelost worden. Maar het begin van de oplossing ligt in een goede communicatie. Daarna volgt de rest.

TRIXXO Nieuws

Bekijk ook deze artikels