black decorative triangle
TRIXXO Jobs

Werken bij TRIXXO

Afsprakenplanner hasselt

Profiel

TRIXXO Jobs Call is dé specialist in het zoeken van callagents. Door het enorme succes zijn we op zoek naar een afsprakenplanner om de instroom te genereren. Als afsprakenplanner ben jij de eerste persoon waarbij potentiële nieuwe uitzendkrachten in contact komen, jouw stem is dus het uithangbord van TRIXXO Jobs Call.

Verwachtingen 

Als afsprakenplanner heb je in de eerste plaats een vlotte en overtuigende babbel. Je kan foutloos Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk. Indien je een woordje Frans kan is dit zeker ook mooi meegenomen gezien ons (inter-)nationaal karakter. Gezien je zal rekruteren voor een callcenter is ervaring aan de telefoon, bij voorkeur zelf in een callcenteromgeving, zeker een dikke plus. Ook werken met een aangepast computersysteem gaat je goed af en sociale media kennen voor jou geen geheimen meer. Administratie handel je foutloos af.

Aanbod

Buiten interne opleiding, een prettige werkomgeving en veel ruimte voor zelfontwikkeling bieden wij een mooi loon dat overeenkomt met jouw ervaring, aangevuld met mooie extralegale voordelen. Verder is dit een job die veel uitdaging biedt en met de mogelijkheid om een lange termijn arrangement aan te gaan met een groeiend bedrijf als TRIXXO. 

    TRIXXO Job

    Solliciteer jouw weg naar succes