black decorative triangle
TRIXXO Jobs

Werken bij TRIXXO

Backoffice professional - TRIXXO JOBS goes

TRIXXO Jobs Goes, het voormalige LevelPlus uitzendbureau, is dé safety-specialist in de regio. We zijn een jong en ambitieus uitzendbedrijf in volle groei en hebben de ambitie om één van de grote speler te worden. Om deze groei te verwezelijken zijn we op zoek naar een Backoffice Professional voor ons kantoor te Goes.

Wie ben jij?

Je bent een echte perfectionist die er voor wil zorgen dat alle taken steeds met succes afgerond zijn. Je hebt reeds ervaring in een soortgelijke functie en indien je kennis hebt van de uitzendsector, is dit een zeer grote plus. Je kan snel en servicegericht te werk gaan. Om onze flexkrachten zo goed mogelijk te kunnen helpen is het belangrijk dat je foutloos Nederlands kan praten en schrijven. Je bent niet bang van een beetje uitdaging en kijkt er naar uit om er elke dag opnieuw weer helemaal in te vliegen!

Je staat open voor een fulltime of parttime (min. 36u) betrekking.

Wat doet een Backoffice Professional bij TRIXXO Jobs?

Als Backoffice Professional sta je achter de schermen in voor de correcte loonverwerking van onze flexkrachten. Je bent het aanspreekpunt voor zowel interne als externe partners.

Daarnaast behoort ook de dagelijkse personeelsadministratie tot je takenpakket. Binnen TRIXXO Jobs ben jij een onmisbare schakel in het reilen en zeilen van het kantoor te Goes.

Wat hebben we jou te bieden?

Bij TRIXXO kom je terecht in een snelgroeiend bedrijf waar kansen niet ongekend zijn. We bieden tal van opleidingen en ondersteuning on the field dankzij onze TRIXXO Business School.

Een aantrekkelijk salaris wordt aangevuld door extralegale voordelen om het plaatje compleet te maken. Maar het belangrijkste is dat je bij TRIXXO thuiskomt in een warm nest waar jij als persoon telt.

TRIXXO Job

Solliciteer jouw weg naar succes