black decorative triangle
HOME MAID

Werken bij HOME MAID

COMMERCIEEL verantwoordelijke Dienstencheques regio Gent

Home Maid is het enige exclusieve dienstenchequebedrijf op de markt. We onderscheiden ons door een volledige ontzorging van onze klanten vanaf acht uur huishoudelijke hulp per week. Onze selectieprocedures voor het vinden van de geschikte huishoudhulp zijn uniek en doeltreffend. We gaan voor niets minder dan de perfecte match tussen klant en medewerker. Daarenboven krijgen onze huishoudhulpen de beste opleiding en begeleiding.

Voor de regio Gent zijn we op zoek naar een Commercieel Verantwoordelijke Dienstencheques om Home Maid verder op de kaart te zetten.

De Job

Bij Home Maid kiezen we voor een andere insteek dan het klassieke dienstenchequebureau. Geen kantoor waar we klant en huishoudhulp ontvangen, want wij zorgen voor een service aan huis. Dit wil zeggen dat je regelmatig op de baan bent onderweg naar nieuwe en bestaande klanten. De klant geniet op die manier van een zeer persoonlijke aanpak en een vast aanspreekpunt. Je haalt de dienstencheques op, houdt functioneringsgesprekken met klant en huishoudhulp en stemt regelmatig de samenwerking af.

Sollicitaties met kandidaat-huishoudhulpen neem je ter plaatse af of op één van onze TRIXXO-kantoren. Je zorgt daarbij ook voor het onthaal en de onthaalopleiding van startende huishoudhulpen.

Naast het beheer van je vaste portefeuille, ga je op zoek naar nieuwe klanten en huishoudhulpen. Je bedenkt hierbij steeds creatieve manieren om Home Maid tot aan de man/vrouw te krijgen.

Het administratieve luik is beperkt, aangezien het hoofdkantoor veel van deze taken op zich neemt. Contractopmaak en het inputten van wijzigingen en planningen behoren wel tot het takenpakket, maar de focus ligt op het commerciële luik.

Jouw profiel

Key voor deze vacature is het kunnen plannen en organiseren van het eigen werk en dat van anderen. Zelf heb je geen vaste agenda of uitvalsbasis en je maakt de planningen op voor de huishoudhulpen.

Ervaring in de dienstenchequesector is een grote troef en hierin trekt het commerciële luik je meer aan dan het administratieve. Je bent van nature sociaal ingesteld, spontaan en enthousiast.

Tot slot houd je van uitdagingen en word je gemotiveerd door het behalen van resultaten.

  Wat heeft HOME MAID te bieden:

  We bieden een job met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je krijgt de kans om je netwerk uit te bouwen in Gent. Je komt daarbij terecht in een bedrijf gekend om haar korte beleidslijnen en familiale sfeer.

  Home Maid biedt onmiddellijk een contract van onbepaalde duur in een 40-urenstelsel met 12-ADV dagen per jaar. Bij het aantrekkelijke loonpakket hoort een bedrijfswagen met tankkaart, laptop en gsm.

  Helemaal overtuigd? Of toch nog een extra woordje uitleg nodig? Vul dan onderstaand formulier in en we contacteren je zo snel mogelijk.

   TRIXXO Job

   Solliciteer jouw weg naar succes