black decorative triangle
Werken bij TRIXXO

TRIXXO Jobs

HR CONSULTANT Trixxo Safety antwerpen

Trixxo Jobs is de uitzendtak van de Trixxo-groep. We zijn een jong en ambitieus uitzendbedrijf in volle groei en hebben de ambitie om één van de grote speler te worden. Om deze groei te verwezelijken zijn we op zoek naar een enthousiaste HR Consultant voor onze niche Safety in Antwerpen.

De Functie

Als HR Consultant Safety mag je je verwachten aan een uitdagend en variërend takenpakket. Zo werk je op termijn afwisselend bij één van onze belangrijke klanten inhouse en op ons kantoor in Antwerpen.

  • Als matchmaker ga je actief op zoek naar kwaliteitsvolle kandidaten en weet je hen op een creatieve manier warm te maken voor de gepaste functie bij onze klant. 
  • Je screent en interviewt de kandidaten zowel telefonisch als face-to-face en stelt hen met grote overtuigingskracht voor bij onze klant. 
  • Verder ondersteun je in de opmaak van de planningen. 
  • Om dit gevarieerd takenpakket tot een goed einde te brengen, verlies jij het overzicht nooit uit het oog. Zo overtuig je onze klant van de goede samenwerking met TRIXXO!

Profiel 

We zijn op zoek naar een enthousiaste en vlotte collega. Ervaring of een bepaald diploma is niet vereist, zelfstandigheid en motivatie wèl. Sterke sociale en planmatige vaardigheden zijn een must. 

Wat hebben we te bieden? 

Trixxo Jobs biedt een uitdagende baan met een zeer uiteenlopend takenpakket en enthousiaste collega’s. Vaste en voltijdse functie met een aantrekkelijk loon en extralegale voordelen. 40-urenstelsel met 12 ADV-dagen.

TRIXXO Job

Solliciteer jouw weg naar succes