black decorative triangle
TRIXXO Dienstencheques | TRIXXO Titres-Services

COO TRIXXO dienstencheques Hoeselt 

Profiel 

Een COO moet een no nonsense figuur zijn die bereid is zich te verdiepen in de operationele processen die noodzakelijk zijn om de business volledig te doorgronden. Hij/zij heeft een reële drive voor het innoveren en optimaliseren van bedrijfsprocessen met bijzondere aandacht voor de rol die automatisering daarin kan spelen. De COO van TRIXXO Dienstencheques heeft een aantoonbare track record op het vlak van aansturing van teams en uitwerking en realisatie van sales trajecten, bij voorkeur in B2C omgevingen (dienstensector). Kandidaten die vertrouwd zijn met het functioneren binnen een grote familiale onderneming met een KMO-DNA (vlakke organisatiestructuur / korte communicatielijnen / snelle beslissingen) hebben een streepje voor. Je behaalde een Masterdiploma en kan terugblikken op een 10-tal jaar relevante ervaring. Je komt nu net op kruissnelheid in jouw loopbaan en bent klaar om de komende 10 jaar met 200% toewijding te bouwen aan de groei van TRIXXO. Je verbindt financieel aan commercieel inzicht, een slimme durver die opportuniteiten ruikt, sterk negotieert en de deal effectief realiseert. Je staat gekend als charismatische leider, een essentiële schakel in het team, iemand die anderen kan inspireren tot succes. Als persoon beschik je over een stevige portie energie en ben je een ambitieuze en leergierige plantrekker die zijn/haar zaken op orde heeft.

Verwachtingen

De COO van TRIXXO Dienstencheques wordt klaargestoomd om op termijn door te groeien tot CEO van de TRIXXO Groep. Je rapporteert aan de familiale CEO (hoofdaandeelhouder) van TRIXXO Dienstencheques. Als COO ben je verantwoordelijk voor de hele organisatie, coördinatie en aansturing van uw management team bestaande uit verschillende afdelingen zoals Operations, Sales & Marketing, HR, Legal, Marketing, IT, … Je stroomlijnt en optimaliseert de processen in deze verschillende afdelingen. Je stuurt het geheel aan en brengt oplossingen voor de verschillende uitdagingen die zich voordoen. Jouw gestructureerde en systematisch aanpak waarborgt een succesvolle realisatie van de korte en lange termijn projecten. Het grootste deel van jouw tijd stuur je 2 operationele directeurs direct aan (1 Vlaanderen en 1 Wallonië) en indirect een team van district managers.
Als COO denk je afdeling overschrijdend. Je hebt dan ook veel contacten met de andere afdelingen (Sales, Finance, Legal, HR, IT, …) Je draagt de eindverantwoordelijkheid over de commerciële groeitargets, targets op vlak van operationele efficiency, EBITDA doelstellingen. Je bent gefocust op de opvolging van deze cijfers. TRIXXO wil een lean en mean bedrijf zijn en blijven, waarbij rentabiliteit en kwaliteit van de dienstverlening hoog in het vaandel worden gedragen. Je staat in voor de uitwerking en realisatie van de marketingstrategie en het verkoopplan. Verder ben je perfect tweetalig (NL/FR) met sterke communicatieve vaardigheden. Samen met het management team bepaal je de missie, visie en strategie van TRIXXO Dienstencheques.

Aanbod

In onze uit z’n voegen gebarsten TRIXXO familie geven we de collega’s de uitzonderlijke kans om zichzelf te ontwikkelen, in synergie met een snelgroeiend bedrijf. Toegang tot een uniek kader, met ruimte voor initiatief en creativiteit. We hanteren een aangepast salaris afhankelijk van de kandidaat, in lijn met relevante ervaring en competenties.

TRIXXO Job

Solliciteer jouw weg naar succes