black decorative triangle
TRIXXO Jobs

Werken bij TRIXXO

Corporate recruiter TRIXXO

De functie

HR Consultants, Dienstenchequeconsulenten, fiscalisten, administratief bedienden,... het is slechts een selectie van de profielen naar wie we bij TRIXXO dagelijks op zoek zijn om onze organisatie te versterken. Van Rotterdam tot in Aarlen tot aan de Kust, overal speuren we naar talent.

We brengen eerst de rekruteringsnoden samen met het management in kaart en gaan daarna aan de slag voor het invullen van de vacatures. Aan de hand van competentiegerichte diepte-interviews screenen en selecteren we kandidaten en doen we aanbevelingen naar leidinggevenden. 

We wachten uiteraard niet af tot kandidaten zich spontaan melden, maar we gaan ook actief op zoek naar de juiste mensen. We schakelen hiervoor sociale media in, organiseren events en werken samen met externe actoren.

Profiel

Liefst heb je ervaring in werving en selectie en dit op basis van competentiemanagement. Je hebt het talent om mensen warm te maken voor een job bij TRIXXO. Je hebt daarnaast een doorwinterde kennis van sociale media voor professioneel gebruik.

Gestructureerd en overzichtelijk werken is essentieel om in teamverband te functioneren. We houden ook wel van een spontane collega die lacht met onze mopjes en ons vergezelt op de dansvloer.

Een zeer goede kennis van het Nederlands, geschreven en gesproken, is een must. 

Aanbod

Bij TRIXXO kom je terecht in een snelgroeiend bedrijf waar kansen niet ongekend zijn. Je krijgt de kans om mee te bouwen aan een sterk werving- en selectiebeleid in een toonaangevend HR-bedrijf.

 De job is een voltijdse betrekking in een 40-uren stelsel waarbij je 12 ADV-dagen opbouwt. Een aantrekkelijk salaris wordt aangevuld door extralegale voordelen om het plaatje compleet te maken. Maar het belangrijkste is dat je bij TRIXXO thuiskomt in een warm nest waar jij als persoon telt.

TRIXXO Job

Solliciteer jouw weg naar succes