black decorative triangle
TRIXXO Jobs

Werken bij TRIXXO

tweetalige corporate Recruiter

Wat doet een corporate recruiter bij TRIXXO? 

TRIXXO is een groeiend bedrijf in de dienstverlenende sector en dit zowel in de uitzend- als in de dienstenchequesector. Onze ambities voor 2020 reiken ver, héél ver. Om onze doelen te bereiken, dienen we heel wat nieuw talent aan te trekken. Hiervoor zijn we op zoek naar een nieuwe collega die deze zoektocht in goede en efficiënte banen zal leiden als interne recruiter. De focus zal hierbij liggen in het werven en het selecteren van HR Consultants voor TRIXXO Jobs en dit over heel Brussel, Vlaanderen en Wallonië.

Op basis van informatie die jou bereikt vanuit het werkveld, breng je de rekruteringsnoden in kaart. Daarna ga je aan de slag om de openstaande vacatures in te vullen. Je hanteert hierbij een efficiënte werkmethode en maakt gebruik van het competentiegericht interview.
Liefst ga je hierin nog een stapje verder en werk je mee aan het beleid inzake werving & selectie (planning, tools, partners, ...) en leg je een actieve wervingsreserve aan.

Wie ben jij? 

  • Minimum Bachelor, Graduaat of gelijkwaardig door ervaring. 
  • Kennis van sociale media voor professioneel gebruik.
  • Liefst heb je ervaring in werving en selectie en dit op basis van competentiemanagement. 
  • Je hebt het talent om mensen ‘warm’ te maken voor een job bij TRIXXO.
  • Je bent gestructureerd en je werkt overzichtelijk. Je kan ten alle tijde een stand van zaken geven en kan deze ook duidelijk rapporteren.
  • Je bent tweetalig (NL/FR)

Wat bieden we jou? 

Trixxo biedt jou de kans om mee te bouwen aan een sterk werving- en selectiebeleid in een toonaangevend dienstenbedrijf en dit in een vaste, voltijdse en een zeer uitdagende functie. Je werkt in een 40-uren stelsel, waarbij je 12 ADV-dagen opbouwt. We voorzien een afwisselende job met een aantrekkelijk salaris en extralegale voordelen. Maar het belangrijkste is dat je bij TRIXXO thuiskomt in een warm nest waar jij als persoon telt. 

TRIXXO Job

Solliciteer jouw weg naar succes