black decorative triangle
TRIXXO Dienstencheques

Werken bij TRIXXO

DIENSTENCHEQUECONSULENTE aalst

Profiel

Als dienstenchequeconsulent(e) ben jij de persoon die staat tussen de huishoudhulpen van TRIXXO Dienstencheques en de klant. Je bent commercieel aangelegd en administratief sterk, je kan je mondeling en schriftelijk zeer goed behelpen in het Nederlands. Je beschikt ten minste over een diploma van het hoger secundair onderwijs en hebt bij voorkeur een eerste ervaring in de personeelsadministratie.

Verwachtingen

Je staat in voor de dagelijkse werking van het kantoor in Aalst. Je verzorgt het onthaal, werft actief nieuwe huishoudhulpen aan volgt de prestaties op. Naast het beheer van de werkplanningen ben je verantwoordelijk voor een goede afhandeling van de personeelsadministratie en de loonverwerking.

Klantenservice staat bij TRIXXO centraal. Inspelen op de noden van de klant en zorgen voor een goede match met de huishoudhulp is hierbij cruciaal.

Heb jij zin om een bloeiend kantoor te beheren van A tot Z en zelfs nog verder uit te bouwen? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Aanbod

TRIXXO biedt onmiddellijk een vast contract van onbepaalde duur. Loon volgens barema met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, vakantiegeld, 13e maand en een groepsverzekering.

TRIXXO Job

Solliciteer jouw weg naar succes