black decorative triangle
TRIXXO

Werken bij TRIXXO

DIENSTENCHEQUECONSULENT(E) TRIXXO HOME Gent

Profiel

Als dienstenchequeconsulente ben jij de persoon die staat tussen de huishoudhulpen van TRIXXO Home en de klant. Je bent commercieel aangelegd en administratief sterk, je kan je mondeling en schriftelijk zeer goed uitdrukken in het Nederlands. Je beschikt ten minste over een diploma van het hoger secundair onderwijs en hebt bij voorkeur een eerste ervaring in de persoonsadministratie.

Verwachtingen

Samen met je collega’s sta je in voor de dagelijkse werking van ons kantoor te Gent. Jullie staan in voor het onthaal, het aanwerven en het opvolgen van de prestaties van de huishoudhulpen. Naast het beheer van de planningen ben je verantwoordelijk voor een goede afhandeling van de personeelsadministratie en de loonverwerking. Klantenservice staat bij TRIXXO centraal. Inspelen op de noden van de klant en zorgen voor een goede match met de huishoudhulp is hierbij cruciaal.

Aanbod

TRIXXO biedt onmiddellijk een vast contract van onbepaalde duur. Loon volgens barema met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, vakantiegeld, 13e maand en een groepsverzekering.

TRIXXO Job

Solliciteer jouw weg naar succes