black decorative triangle
TRIXXO

Werken bij TRIXXO

DIENSTENCHEQUECONSULENT(E) TRIXXO Dienstencheques Sint-Truiden

Als snelste groeier op de markt is werken bij TRIXXO altijd uitdagend.

De dienstenchequetak van TRIXXO is de grootste tak binnen de TRIXXO Groep en één van de grootste spelers in de sector. Door ons dicht kantorennetwerk blijven we ondanks onze grootte dichtbij klant en huishoudhulp staan. Die nabijheid vinden we belangrijk en is één van de sterktes van TRIXXO.

Door onze sterke groei zijn we op zoek naar een nieuwe dienstenchequeconsulent(e) voor het kantoor te Sint-Truiden.

De Job

Als dienstenchequeconsulent(e) ben je steeds het eerste aanspreekpunt voor zowel (potentiële) klanten als huishoudhulpen in de regio. Je gaat hierbij steeds op zoek naar de beste match tussen die twee. We zijn sterk service- en klantgericht.

Daarnaast verzorg je de opvolging van prestaties, personeels- en klantendossiers en maak je de planningen op van de huishoudhulpen. Een correcte opvolging resulteert in een correcte en tijdige loonverwerking.

Omdat groei nu eenmaal in het TRIXXO-DNA zit, zijn we op zoek naar een nieuwe collega die het kantoor verder zal uitbreiden. Het zoeken van nieuwe huishoudhulpen en nieuwe klanten staat dan ook centraal in deze vacature.

Profiel

Voor deze veelzijdige functie zijn we op zoek naar een communicatief persoon die energie haalt uit dienstverlening en de verdere uitbouw van een eigen kantoor. Een creatieve geest met de goesting om uit elke dag het beste te halen en TRIXXO verder op de kaart te zetten.

Door het deels administratieve takenpakket zijn nauwkeurigheid en een probleemoplossend vermogen goede troeven zoals ook een sterke kennis van het Office-pakket. Een goede kennis van het Nederlands is een must en dit zowel mondeling als schriftelijk.

Aanbod

Afwisseling in werk, de ruimte om je eigen ding te doen, een fijne teamsfeer en een volwaardig loonpakket.

We bieden een vast contract vanaf de eerste dag en een opleiding van 4 weken. Op die manier geven we een sterke basis mee waarop je kan verder bouwen en waarna je de kans krijgt om je vleugels open te slaan.

Als kers op de taart staat TRIXXO bekend om leuke teambuildings en straffe personeelsfeesten. Beloofd!

TRIXXO Job

Solliciteer jouw weg naar succes