black decorative triangle
TRIXXO Dienstencheques

Werken bij TRIXXO

DIENSTENCHEQUECONSULENTE wilrijk 

Profiel

Als dienstenchequeconsulente ben jij de persoon die staat tussen de huishoudhulpen van TRIXXO Dienstencheques en de klant. Je bent commercieel aangelegd en administratief sterk, je kan je mondeling en schriftelijk zeer goed behelpen zowel in het Nederlands. Je beschikt ten minste over een diploma van het hoger secundair onderwijs en hebt bij voorkeur een eerste ervaring in de personeelsadministratie.

Verwachtingen

Samen met je collega’s sta je in voor de dagelijkse werking van onze kantoor in Wilrijk. Jullie staan in voor het onthaal, het aanwerven van huishoudhulpen en het opvolgen van hun prestaties. Naast het beheer van de planningen ben je verantwoordelijk voor een goede afhandeling van de personeelsadministratie en de loonverwerking. Klantenservice staat bij TRIXXO centraal. Inspelen op de noden van de klant en zorgen voor een goede match met de huishoudhulp is hierbij cruciaal.

Aanbod

TRIXXO biedt onmiddellijk een vast contract van onbepaalde duur. Loon volgens barema met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, vakantiegeld, 13e maand en een groepsverzekering. Verder kom je terecht in een groeiende en aangename werkomgeving met de nodige ondersteuning. 

TRIXXO Job

Solliciteer jouw weg naar succes