black decorative triangle
TRIXXO

Werken bij TRIXXO

fiscalist directe & indirecte belastingen

Profiel

De TRIXXO-groep is een extreem snelgroeiend bedrijf gespecialiseerd in huishoudhulp en jobs (uitzend, optie vast). Ons ambitieus acquisitiemodel bracht ons tot over de landsgrenzen. Zo hebben we ondertussen een aanwezigheid in de uitzendwereld van Nederland en mikken we er op een verdere uitbreiding in de komende jaren. Het is omwille van deze constante groei en evolutie dat we op zoek zijn naar versterking voor ons Accountancy Team.

Als fiscalist (in-)directe belastingen ben je verantwoordelijk voor het opmaken, het beheer en de opvolging van fiscale aangiften (BTW & vennootschapsbelasting) van een 50-tal vennootschappen. Voor onze Nederlandse vennootschappen werk je hiervoor samen met een externe partner.

Je voorziet de Financieel Manager en de CFO van praktisch advies over vennootschapsbelasting en BTW met het oog op fiscale optimalisaties. Het lukt jou hiervoor om fiscale theorie naar praktische oplossingen om te zetten. Je signaleert adviespunten vanuit de aangiften en optimaliseert voorafbetalingen.

Je bent voor de TRIXXO-Groep zowel intern als extern het aanspreekpunt voor de fiscale aangelegenheden zoals het begeleiden van fiscale controles, het controleren van aanslagen, het opstellen van bezwaarschriften en het onderhouden van het contact met de Belastingdienst.

Verwachtingen

Een hoger diploma in een economische of juridische richting met kennis van fiscaliteit is een must voor deze functie. Je hebt daarenboven minstens 3 jaar ervaring in een vergelijkbare rol.

Als grote onderneming met een KMO-mentaliteit zijn we op zoek naar een hands-on collega die zich gemakkelijk kan aanpassen aan veranderende omstandigheden. Je bent daarnaast nauwkeurig, resultaatgericht, georganiseerd en discreet.

In een snel veranderende wereld ben je gebeten om jezelf continu op de hoogte te houden van de fiscale evoluties. Je beschikt over een pragmatisch denkvermogen om deze evoluties toe te passen binnen de TRIXXO Groep.

Aanbod

Met deze uitdagende job in een inspirerend en groeiend bedrijf als TRIXXO beloven we je geen seconde verveling. Een team van enthousiaste collega’s zorgt tegelijkertijd voor een leuke en dynamische sfeer.

We voorzien permanente opleidingsmogelijkheden en de kans om samen te werken met externe fiscale experts zowel in België als in Nederland. Met de toegang tot dit uniek kader krijg je de kans om jouw kennis continu te verruimen.

Uiteraard voorzien we een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen.

TRIXXO Job

Solliciteer jouw weg naar succes