black decorative triangle
TRIXXO Jobs

Werken bij TRIXXO

HR Adviseur nederland

TRIXXO

De TRIXXO groep is een extreem snelgroeiend bedrijf gespecialiseerd in uitzendarbeid, optie vast. Van kok tot lasser, tot ingenieur. Naar wat je ook op zoek bent, iedereen kan bij ons terecht. TRIXXO staat dichtbij elke klant en iedere collega. Met meer dan 130 kantoren verspreid over België en Nederland zorgen we dankzij onze grootte voor een regionale verankering

Functie

De juiste HR Adviseur voor TRIXXO? Dat is iemand die zowel operationeel als tactisch actief is binnen onze HR-afdeling en hierbij steeds oog heeft voor onze salesgerichte front-office.

Wat bedoelen we hier precies mee? We zijn op zoek naar een HR-generalist voor het volledige HR-pakket voor de Nederlandse afdeling binnen TRIXXO. Je bent daarbij het aanspreekpunt aangaande arbeidsjuridische en arbeidsvoorwaardelijke vraagstellingen en verzorgt de personeels- en loonadministratie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het rekruteren van interne medewerkers en verzorg je de onboarding. Tot slot denk en werk je mee aan HR-projecten rond ziekteverzuim, feedbackcyclus,…

Lees ons niet verkeerd, het takenpakket ligt niet kant en klaar op je wachten. We verkennen nog maar net de Nederlandse markt en hebben zowel operationeel als strategisch nog veel werk voor de boeg. Leuke kans lijkt ons om je stempel te kunnen drukken op het gebied van HR. Je krijgt daarbij de ondersteuning van het Belgisch HR-team, dat wel al meer verankerd is. Aan jou om te copy-pasten waar mogelijk of aan te passen aan de Nederlandse realiteit waar nodig. Kortom, je wordt de sparring partner van onze HR Director en de Operations Director om onze HR activiteiten af te stemmen op onze sales gerichte organisatie.

Profiel 

Uit het stevige takenpakket vloeit voort dat we op zoek zijn naar iemand met een afgeronde HRM-opleiding op Hbo niveau. Een eerste HR-ervaring is mooi meegenomen, met een extra troef als deze in een sales organisatie werd uitgeoefend.

Om binnen TRIXXO te passen moet je je goed kunnen aanpassen in een sterk veranderende omgeving. Je bent daarbij een echte doener en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Flexibiliteit is key.

Je beschikt over een rijbewijs en bent bereid om je te verplaatsen tussen ons hoofdkantoor in Hoeselt (België) en onze Nederlandse vestigingen.

Wat bieden we jou?

Een uitdagende en afwisselende functie. Korte communicatielijnen met ruimte voor eigen inbreng. Kans om naast die van de organisatie, ook te werken aan je eigen ontwikkeling. Daarnaast geniet je van een aantrekkelijk salarispakket met bedrijfswagen en tankkaart.

Tot slot kom je bij TRIXXO terecht in een organisatie die leeft bij het motto 'work hard, play hard'. We houden ervan om (hopelijk héél snel terug) allemaal samen te komen, ideeën uit te wisselen en samen onze successen te vieren.

TRIXXO Job

Solliciteer jouw weg naar succes