black decorative triangle
TRIXXO Jobs

Werken bij TRIXXO

HR CONSULTANT Dendermonde

Profiel

Voor ons kantoor te Dendermonde zijn we op zoek naar een HR Consultant om het bestaande team te versterken. Een HR Consultant is van nature een vlot, spontaan en sociaal persoon, maar weet een professionele houding aan te nemen. Commercieel aangelegd zijn, een grote overtuigingskracht hebben en goed met de computer overweg kunnen zijn een must, ervaring in de sector is een pluspunt maar een goede motivatie komt op de eerste plaats.

Verwachtingen

Samen met je office manager en teamgenoten streef je naar de beste kwaliteit voor uitzendkracht en bedrijf. Je zoekt een ideale match tussen beide partijen en bouwt relaties op. Je voert zowel telefonische als face-to-face gesprekken en screent uitzendkrachten grondig op motivatie, competenties en ervaringen. Ad-hoc aanvragen en targetgericht werken geven je een drive om er iedere dag weer helemaal voor te gaan. Ten slotte rapporteer je aan je officemanager en handel je je administratie foutloos af.

Aanbod

Bij TRIXXO kom je terecht in een snelgroeiend bedrijf waar kansen niet ongekend zijn. We bieden tal van opleidingen en ondersteuning on the field dankzij onze TRIXXO Business School. De job is een voltijdse betrekking in een 40-uren stelsel waarbij je 12 ADV-dagen opbouwt. Een aantrekkelijk salaris wordt aangevuld door extralegale voordelen om het plaatje compleet te maken. Maar het belangrijkste is dat je bij TRIXXO thuiskomt in een warm nest waar jij als persoon telt.


TRIXXO Job

Solliciteer jouw weg naar succes