black decorative triangle
TRIXXO

Werken bij TRIXXO

HR Consultant TRIXXO Jobs Eindhoven

Profiel

Voor ons kantoor in Eindhoven zijn we op zoek naar een HR Consultant. Een HR Consultant is van nature een vlot, spontaan en sociaal persoon, maar weet een professionele houding aan te nemen. Commercieel aangelegd zijn, een grote overtuigingskracht hebben en goed met de computer overweg kunnen zijn een must, een goede motivatie komt op de eerste plaats.

Verwachtingen

Samen met je Vestigingsmanager en teamgenoten streef je naar de beste kwaliteit voor uitzendkracht en bedrijf. Je zoekt een ideale match tussen beide partijen en bouwt relaties op. Je voert zowel telefonische als face-to-face gesprekken en screent uitzendkrachten grondig op motivatie, competenties en ervaringen. Ad-hoc aanvragen en targetgericht werken geven je een drive om er iedere dag weer helemaal voor te gaan. Ten slotte rapporteer je aan je Vestigingsmanager en handel je je administratie foutloos af.

Aanbod

Bij TRIXXO kom je terecht in een snelgroeiend bedrijf waar kansen niet ongekend zijn. We bieden tal van opleidingen en ondersteuning on the field dankzij onze TRIXXO Business School. De job is een voltijdse betrekking in een 40-uren stelsel. Een aantrekkelijk salaris wordt aangevuld door extralegale voordelen om het plaatje compleet te maken. Maar het belangrijkste is dat je bij TRIXXO thuiskomt in een warm nest waar jij als persoon telt.

TRIXXO Job

Solliciteer jouw weg naar succes