black decorative triangle
TRIXXO Jobs

Werken bij TRIXXO

HR CONSULTANT Safety Geleen

TRIXXO Jobs is de uitzendtak van de TRIXXO-groep. We zijn een jong en ambitieus uitzendbedrijf in volle groei en hebben de ambitie om één van de grote speler te worden. Om deze groei te verwezenlijken zijn we op zoek naar een enthousiaste HR Consultant voor onze niche Safety in Geleen.

De Functie

Als HR Consultant Safety mag je je verwachten aan een uitdagend en variërend takenpakket:

  • Als matchmaker ga je actief op zoek naar kwaliteitsvolle kandidaten en weet je hen op een creatieve manier warm te maken voor de gepaste functie bij onze klant. 
  • Je screent en interviewt de kandidaten zowel telefonisch als face-to-face en stelt hen met grote overtuigingskracht voor bij onze klant. 
  • Verder ondersteun je in de opmaak van de planningen. 
  • Om dit gevarieerd takenpakket tot een goed einde te brengen, verlies jij het overzicht nooit uit het oog. Zo overtuig je onze klant van de goede samenwerking met TRIXXO!

Profiel 

We zijn op zoek naar een enthousiaste en vlotte collega. Ervaring of een bepaald diploma is niet vereist, zelfstandigheid en motivatie wèl. Sterke sociale en planmatige vaardigheden zijn een must. 

Wat hebben we te bieden? 

We bieden een competitieve verloning aangevuld met leuke extra's.

Ook niet onbelangrijk: als snelgroeiend bedrijf hebben wij kansen voor ambitieuze mensen die houden van (door-)groeien. Daarom hanteren wij altijd een open en directe communicatie zodat je altijd weet hoe je ervoor staat.

Tot slot kunnen we met zekerheid zeggen dat je terecht zal komen in een zeer leuk team dat er alles aan zal doen om ook van jou een succesvolle collega te maken.

TRIXXO Job

Solliciteer jouw weg naar succes