black decorative triangle
Werken bij TRIXXO

Werken bij TRIXXO

Ter versterking van het leukste team van TRIXXO, het HR-team, zijn we op zoek naar een payroll Officer voor het intern personeel.

Met 450 bedienden zijn we ondertussen, verspreid over Vlaanderen, Wallonië en Nederland. Als HR doen we er alles aan om al deze collega’s goed te laten opstarten, tijdig en correct te verlonen en hen op hun plaats te laten voelen bij TRIXXO.

In de komende 4 jaar wil de TRIXXO-groep verdubbelen. Dit betekent dus ook een aanzienlijke groei in ons personeelsbestand. Om klaar te staan voor de toekomst zoeken we een nieuwe collega die:

  • Zorgt voor de loonverwerking van het intern personeelsbestand in samenwerking met het sociaal secretariaat;
  • Personeelsdossiers beheert en onderhoudt;
  • Het eerste aanspreekpunt is voor onze medewerkers en leidinggevenden voor administratieve personeelsaangelegenheden (sociale wetgeving, CAO’s, policies, interne afspraken, verzekeringen, mutualiteit, pensioenen, …);
  • Het onboardingstraject mee verzorgt en uitvoert;
  • Subsidiedossiers administratief opvolgt;
  • Meewerkt aan het HR beleid en zorgt voor de implementatie ervan;
  • Nauw samenwerkt met de HR Business Partners en de business.

Welk profiel hebben we hiervoor in gedachten?

We zoeken iemand met kennis van de sociale wetgeving en de regelgeving in P.C. 200. Een tijdige en correcte loonverwerking is ons paradepaardje, dus zorgvuldigheid en nauwkeurigheid zijn een must. Met een flinke portie probleemoplossend vermogen kom je bij TRIXXO ook altijd een heel eind. Gezien onze (inter-)nationale context is een goede kennis van het Nederlands en het Frans een vereiste.

Wat mag je bij ons verwachten?

Naast een vaste werkplek tussen de leuke collega’s van HR en Legal, mag je een goed salaris verwachten in een 40-urenweek met 12 ADV-dagen.

Met deze veelzijdige job in een inspirerend en groeiend bedrijf als TRIXXO beloven we je geen seconde verveling. Met onze ambitieuze groeiplannen is werkzekerheid gegarandeerd en krijg je zelf de kans om mee te groeien en zaken vast te pakken.

TRIXXO Job

Solliciteer jouw weg naar succes