black decorative triangle
ICT Support-Development

Werken bij TRIXXO

ICT SupPORT-Development 

Wat doet een ICT-support-development bij TRIXXO? 

De TRIXXO-groep is een extreem snelgroeiend bedrijf gespecialiseerd in huishoudhulp en jobs (uitzend, optie vast). Het is omwille van deze constante groei en evolutie dat we op zoek zijn naar versterking voor ons IT-team.

Samen met ons team van ICT Support bied je advies en technische ondersteuning aan onze 120 kantoren in hun dagelijkse werking. Je gaat hierbij steeds op zoek naar optimalisaties en verdere automatiseringsmogelijkheden.

Met het oog op het optimaliseren van onze informaticatoepassingen en ze gebruiksvriendelijk te maken/houden voor onze medewerkers, beheer je onze websites en applicaties. Je schrijft sporadisch zelf programma’s en brengt verbeteringen aan in één of meer relevante programmeertalen.

Ook test je ontwikkelde programma’s om te bewaken of de gevraagde verbeteringen of aanpassingen bereikt werden. Je volgt technisch bestaande toepassingen op met als doel een klantgerichte informaticatoepassing te voorzien.

Daarnaast beheer en ontwikkel je rapporten in Bower BI.

In een snel veranderende wereld ben je gebeten om jezelf continu op de hoogte te houden van de evoluties en ontwikkelingen op ICT-gebied.

Wie ben jij? 

In een (inter-)nationale bedrijfscontext als TRIXXO is het belangrijk dat je zowel de Nederlandse als de Franse taal zeer goed meester bent, zowel in woord als in schrift. We zijn op zoek naar een bachelor of een graduaat ICT of je bent gelijkwaardig door ervaring. Kennis van Power BI is een grote plus.

Wat bieden we jou? 

Met deze uitdagende job in een inspirerend en groeiend bedrijf als TRIXXO beloven we je geen seconde verveling. Een team van enthousiaste collega’s zorgt tegelijkertijd voor een leuke en dynamische sfeer.

Zie je dit allemaal zitten én hou je nu en dan van een zot feestje? Dan ben jij heel erg welkom in de TRIXXO-familie. Eén grote familie, waar iedereen samen vecht voor hetzelfde resultaat. Iedere persoon telt, ongeacht je functie binnen de organisatie. Je maakt deel uit van een uniek team en bent mede het gezicht van TRIXXO.

Uiteraard voorzien we een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen.

TRIXXO Job

Solliciteer jouw weg naar succes