black decorative triangle
ICT Support

Werken bij TRIXXO

ICT SupPORT

Wat doet een ICT-support bij TRIXXO? 

Samen met ons team van ICT Support bied je advies en technische ondersteuning aan onze 130 kantoren in hun dagelijkse werking. Dit wil zeggen dat je instaat voor het behandelen en oplossen van ICT gerelateerde vragen. Je analyseert de veel voorkomende vragen en gaat hierbij steeds op zoek naar optimalisaties en verdere automatiseringsmogelijkheden die je achteraf mee in voege helpt stellen.

In het groeibedrijf dat we zijn, is het belangrijk dat overgenomen bedrijven snel geïmplementeerd worden. Tot het takenpakket behoort daarom het IT-matig voorbereiden en coördineren van overnames.

Daarnaast installeer, onderhoud en optimaliseer je de lokale ICT-infrastructuur en verzorg je het stockbeheer. Ook is onze security bij jou in goede handen.

Wie ben jij? 

We zijn op zoek naar een bachelor of een graduaat ICT of je bent gelijkwaardig door ervaring. Je hebt kennis van Azure, Office365 en Sharepoint. Daarnaast ben je thuis in serverbeheer en firewalls. Voeg hier nog basiskennis aan toe van query’s en MySQL en je bent dé kandidaat die we zoeken.

In een snel veranderende wereld ben je gebeten om jezelf continu op de hoogte te houden van de evoluties en ontwikkelingen op ICT-gebied. Je bent daarbij analytisch sterk en hebt een positieve, hands-on mentaliteit.

Een zeer goede kennis van de Nederlandse taal is noodzakelijk. Daarnaast is het een surplus als je talenkennis een basis Frans bevat.

Wat bieden we jou? 

In een groeibedrijf als TRIXXO verlopen de zaken nogal eens choatisch, ben jij de ICT-support-held die hier wat orde in kan scheppen? Dan liggen de kansen in ons bedrijf voor het rapen! Je krijgt de mogelijkheid om je volledig te ontplooien binnen een grote organisatiestructuur met korte beleidslijnen.

Uiteraard hoort hier een mooi salarispakket bij aangevuld met extralegale voordelen. Een 40-uren week met 12 extra verlofdagen per jaar.

Tot slot is onze collegiale teamsfeer zéker nog de vermelding waard. ‘We work together en show initiative’ is niet voor niets één van onze kernwaarden. We zijn er voor elkaar en zullen altijd een helpende hand toereiken. En onze personeelsfeesten? Zorg dat je erbij bent!

TRIXXO Job

Solliciteer jouw weg naar succes