black decorative triangle
TRIXXO

Inhouse HR Consultant Call (Antwerpen - Leuven - Hasselt)

De functie

Als uitzendconsulent ga je op het internet of in onze database op zoek naar de beste mensen voor jouw klant in de callcenterwereld en nodigt hen uit voor een gesprek.
Als je de juiste match tussen een kandidaat en een klant vindt, doe je spontaan een vreugdedans met de collega’s.
Voor deze functie kom je terecht in een dedicated team voor één van onze grootste klanten. Je werkt er inhouse, wisselend tussen Antwerpen, Leuven en hasselt, en op die manier werk je recht aan de bron!

Jouw profiel

  • Affiniteit met de uitzendsector of met de wondere wereld van callcenters is een must!
  • Je bent gedreven, enthousiast en positief.
  • Je drukt je vlot uit in zowel het Nederlands als het Frans. 
  • Je hebt het voor mensen. Misschien speelde je vroeger al matchmaker voor je vrienden? Wel, nu kan je er je brood mee verdienen: je gaat elke keer opnieuw voor de perfecte match tussen kandidaat en jouw klant. Zij happy, jij happy!
  • Je bent open en assertief. Je duikt in onze database of speurt op internet naar de perfecte kandidaat en overtuigt hem of haar om te gaan voor de job. 
  • Je bent een vlotte prater met een commercieel inzicht en stress neemt het nooit van je over.

Herken jij jezelf hier helemaal in? Dan ben jij vast en zeker de uitzendconsulent die ons team komt vervolledigen!

Aanbod

Bij TRIXXO kom je terecht in een snelgroeiend bedrijf waar kansen niet ongekend zijn. We bieden tal van opleidingen en ondersteuning on the field dankzij onze TRIXXO Business School. De job is een voltijdse betrekking in een 40-uren stelsel waarbij je 12 ADV-dagen opbouwt. Een aantrekkelijk salaris wordt aangevuld door extralegale voordelen om het plaatje compleet te maken. Maar het belangrijkste is dat je bij TRIXXO thuiskomt in een warm nest waar jij als persoon telt.

TRIXXO Job

Solliciteer jouw weg naar succes