black decorative triangle
TRIXXO

Werken bij TRIXXO

Jurist met kennis van de nederlandse (sociale) wetgeving

Takenpakket

Trixxo groeide sinds 2005 uit tot een grote naam in de dienstensector, met de belangrijkste activiteiten in de dienstencheques- en uitzendwereld. Ons ambitieus acquisitiemodel bracht ons tot over de landsgrenzen. Zo hebben we ondertussen een aanwezigheid in de uitzendwereld van Nederland en mikken we op een verdere uitbreiding in de komende jaren. Deze groei wordt mee waargemaakt door de dagelijkse inzet en het ondernemerschap van alle Trixxo’ers. Om onze verrijkende ambities in goede banen te helpen leiden, zijn we op zoek naar een Jurist met kennis van de Nederlandse (sociale) wetgeving om ons juridisch team te versterken.

Ons juridisch team heeft een stevige achtergrond in de Belgische sociale wetgeving. Ter uitbreiding zoeken we een nieuwe collega die onze kennis kan verbreden en dit vooral op het gebied van het Nederlands arbeidsrecht en op juridisch-operationeel gebied in de uitzendwereld.

Wat houdt bovenstaande nu concreet in?

  • Je geeft operationeel-juridisch advies aan de Operationeel Directeur van TRIXXO Jobs Nederland
  • Je voorziet juridisch advies op het vlak de Nederlandse sociale wetgeving aan onze backoffice
  • Daarnaast ben je bereid je kennis te verbreden in de Belgische sociale wetgeving alsook in andere gerechtstakken als het handels- en vennootschapsrecht
  • Je houdt er een proactieve aanpak op na wat betreft de veranderingen in wetgeving
  • Je behandelt briefwisseling en geschillen
  • Je onderhoudt contacten met externe adviseurs en advocaten
  • Je ondersteunt en rapporteert aan de Legal Manager
  • Je analyseert opportuniteiten vanuit Legal oogpunt en werkt mee aan de praktische implementatie in de onderneming

Welk profiel zoeken we?

Praat met een werknemer van TRIXXO en je zal het snel merken: bij TRIXXO zijn we allemaal problem solvers van het eerste uur met een groot aanpassingsvermogen. Als Jurist bijt je je vast in dossiers en laat je niets je beletten om noodzakelijke acties te nemen.

Je beschikt over een masterdiploma rechten en hebt ervaring de uitzendwereld van Nederland. Kennis en ervaring in bredere gerechtstakken zoals handels-en vennootschapsrecht is een pluspunt. Alleszins is de bereidheid om je juridische kennis te verbreden naargelang de noden van het bedrijf is essentieel.

Je bent stipt, georganiseerd en nauwkeurig in het opstellen van contracten en juridische analyse.

Wat hebben we je te bieden?

Bij TRIXXO word je steeds opnieuw uitgedaagd om jezelf heruit te vinden, mee te denken, initiatief te nemen en problemen aan te pakken. We staan gekend om onze vlakke structuur met korte communicatielijnen en snelle beslissingsprocessen.

Je kan rekenen op een aangepast salarispakket, in lijn met relevante ervaring, competenties en ambities.

TRIXXO Job

Solliciteer jouw weg naar succes