black decorative triangle
TRIXXO

Marketing Coördinator

Profiel 

Als Marketing Coördinator ben je het creatieve brein achter de TRIXXO Groep. Je bent een out-of-the-box denker van de bovenste plank en hebt een hands-on mentaliteit om "U" tegen te zeggen. Verder ben je in het bezit van een Bachelor in Communicatie en/of Marketing, heb je minstens 3 jaar ervaring in een aansturende functie en spreek je buiten Nederlands ook een aardig woordje Frans. Tot slot ben je naast een denker ook een doener en steek je de handen zelf uit de mouwen om de naam TRIXXO groot en groots te maken.

Verwachtingen 

Je staat in voor de opstelling van een marketing- en communicatiestrategie om de naamsbekendheid van TRIXXO te vergroten. Ook het opstellen en bewaken van het marketing-budget hoort bij jouw taken. Je voert promotie- en publiciteitscampagnes uit en volgt deze nauwgezet op. Uiteraard horen het beheren van de sociale media kanalen en rapportage aan twee direct reports ook bij jouw takenpakket. 

Aanbod

Je krijgt de mogelijkheid om deel uit te maken van een snelgroeiende onderneming met ruimte voor initiatief en creativiteit. We hanteren een aangepast salaris afhankelijk van de kandidaat, in lijn met relevante ervaring en competenties. 

Zie je dit allemaal zitten én hou je nu en dan van een zot feestje? Dan ben jij heel erg welkom in de TRIXXO-familie!

TRIXXO Job

Solliciteer jouw weg naar succes