black decorative triangle
TRIXXO Jobs

Werken bij TRIXXO

MEDEWERKER FACILITY

De TRIXXO-groep is een extreem snelgroeiend bedrijf gespecialiseerd in huishoudhulp en jobs (uitzend, optie vast). Dat wil zeggen dat ons wagenpark zienderogen toeneemt, het aantal gebouwen elke maand stijgt en de administratie errond dus ook. Om mee te kunnen met de geplande groei van de TRIXXO-groep, zoeken we een collega voor ons Facility-team.

Waar willen we jou graag voor inzetten? 

Het takenpakket is uitgebreid en vooral administratief. Samen met je collega-medewerker Facility beheer je allerhande administratie. Zo is er bijvoorbeeld het beheer van het wagenpark: het opvolgen van herstellingen, opvolgen van leasecontracten, het uitleveren van wagens, het doormailen van boetes,…

Daarnaast zal je je handen vol hebben aan de vele kantoren van TRIXXO: welke collega heeft welke sleutel, het doorgeven van meterstanden, het opvolgen van verbouwingswerken, doorgeven gemeentetaksen, opzeg huurcontracten, aanmaningsbrieven e.d.

Tot slot is er nog het materiaal allerhande. Dit kan gaan van het bestellen van bureau- en veiligheidsmateriaal, over het coördineren van de verspreiding ervan over onze 120 kantoren tot de opvolging van diensten en uitvoering van leveranciers.

Je rapporteert over je werkzaamheden aan de Facility Manager.

Hoe zien we jou?

Ervaring in administratie is een must gezien het administratieve takenpakket. Word, Excel, Powerpoint en Office 365 kennen geen geheimen voor je.

Daarnaast heb je enige technische achtergrond, dit moet niet heel gespecialiseerd zijn, maar enige kennis van zaken is mooi meegenomen.

Een zeer goede kennis van het Nederlands en het Frans is noodzakelijk om zowel met onze Nederlandstalige als met onze Franstalige collega’s en leveranciers te kunnen communiceren. Dit zowel gesproken als in schrift.

Maar vooral: beschik je over een sterk probleemoplossend- en relativeringsvermogen. Je bent nauwkeurig in je administratie en kan zelfstandig het eigen werk plannen en organiseren.

Hoe jij ons mag zien

Met deze uitdagende job in een inspirerend en groeiend bedrijf als TRIXXO beloven we je geen seconde verveling. Een team van enthousiaste collega’s zorgt tegelijkertijd voor een leuke en dynamische sfeer.

Zie je dit allemaal zitten én hou je nu en dan van een zot feestje? Dan ben jij heel erg welkom in de TRIXXO-familie. Eén grote familie, waar iedereen samen vecht voor hetzelfde resultaat. Iedere persoon telt, ongeacht je functie binnen de organisatie. Je maakt deel uit van een uniek team en bent mede het gezicht van TRIXXO.

Uiteraard voorzien we een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen.

TRIXXO Job

Solliciteer jouw weg naar succes