black decorative triangle
TRIXXO

Werken bij TRIXXO

Medewerker Treasury

Profiel

De TRIXXO-groep is een extreem snelgroeiend bedrijf gespecialiseerd in huishoudhulp en jobs (uitzend, optie vast). Ons ambitieus acquisitiemodel bracht ons tot over de landsgrenzen. Zo hebben we ondertussen een aanwezigheid in de uitzendwereld van Nederland en mikken we er op een verdere uitbreiding in de komende jaren. Het is omwille van deze constante groei en evolutie dat we op zoek zijn naar versterking voor ons Accountancy Team.

Als medewerker Treasury beheer je zowel de binnen- als buitenlandse bankrekeningen van een 50-tal vennootschappen. Je bereidt uitgaande betalingen voor en beheert domiciliëringen. Je werkt hiervoor met de toepassing van ISABEL en bent de contactpersoon voor operationele issues.

Je verzorgt kredietadministratie allerhande zoals aflossingstabellen, KYC formulieren, afhandeling kredietovereenkomsten, overzicht kredieten,…

Je zorgt voor een dagelijkse cash reporting naar de hoofdboekhouder en maakt een kasplanning op lange en korte termijn. Je stemt rekening couranten af intra group en beheert deze.

Verwachtingen

Je beschikt over minimum een Bachelor Diploma met voorkeur in een boekhoudkundige richting. Je kan ook een bancaire ervaring voorleggen op operationeel niveau.

Als grote onderneming met een KMO-mentaliteit zijn we op zoek naar een hands-on collega die zich gemakkelijk kan aanpassen aan veranderende omstandigheden. Je bent daarnaast nauwkeurig, resultaatgericht, georganiseerd en discreet.

Aanbod

Met deze uitdagende job in een inspirerend en groeiend bedrijf als TRIXXO beloven we je geen seconde verveling. Een team van enthousiaste collega’s zorgt tegelijkertijd voor een leuke en dynamische sfeer.

Zie je dit allemaal zitten én hou je nu en dan van een zot feestje? Dan ben jij heel erg welkom in de TRIXXO-familie. Eén grote familie, waar iedereen samen vecht voor hetzelfde resultaat. Iedere persoon telt, ongeacht je functie binnen de organisatie. Je maakt deel uit van een uniek team en bent mede het gezicht van TRIXXO.

Uiteraard voorzien we een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen.

TRIXXO Job

Solliciteer jouw weg naar succes