black decorative triangle
TRIXXO Jobs

Werken bij TRIXXO

OFFICE MANAGER AARSCHOT

Profiel

We zijn op zoek naar een sprankelende persoonlijkheid om het kantoor in Aarschot onder de vleugels te nemen en nog groter te maken. Als Office manager voel je je als een vis in het water bij het leggen van sociale contacten, ben je een échte team-player en heb je de gave om mensen tot een hoger niveau te tillen.

Verwachtingen

Als Office Manager speel je een heel belangrijke rol binnen TRIXXO Jobs. Je focust vooral op de uitbouw en onderhoud van het klantenbestand in onze regio. Ook het coachen van een team is een groot deel van het takenpakket. 
Kwaliteit staat altijd op de eerste plaats.

Je bent verantwoordelijk voor:

  • De goede (stijgende) cijfers van jouw kantoor; 
  • Het uitbreiden van de klantenportefeuille door o.a. prospectie (zowel telefonisch als op de baan);
  • Klantenrelaties zeer nauwkeurig onderhouden; 
  • Je team challengen om steeds het onderste uit de kan te halen; 
  • Jij bent het aanspreekpunt zijn voor je klanten en kandidaten en zorgt voor een goede opvolging van beiden;
  • Je zorgt dat de administratie op orde is.

Aanbod

Bij TRIXXO kom je terecht in een jong en snelgroeiend bedrijf waar kansen niet ongekend zijn. We bieden tal van opleidingen en ondersteuning on the field dankzij onze TRIXXO Business School. De job is een voltijdse betrekking in een 40-uren stelsel waarbij je 12 ADV-dagen opbouwt. Een aantrekkelijk salaris wordt aangevuld door extralegale voordelen om het plaatje compleet te maken. Maar het belangrijkste is dat je bij TRIXXO thuiskomt in een warm nest waar jij als persoon telt.

TRIXXO Job

Solliciteer jouw weg naar succes