black decorative triangle
TRIXXO Jobs

Werken bij TRIXXO

OFFICE MANAGER Oostende

Profiel

We zijn op zoek naar een sprankelende persoonlijkheid om een splinternieuw kantoor op te starten in Oostende. Als Office manager voel je je als een vis in het water bij het leggen van sociale contacten, ben je een échte team-player en heb je de gave om mensen tot een hoger niveau te tillen. Je bent erg commercieel ingesteld en kan al enkele succesvolle jaren in de sector in de strijd gooien.

Verwachtingen


Je motiveert en stimuleert een nieuw team om steeds weer het beste uit de dag te halen. Je haalt alles uit de kast om de vooropgestelde targets te overtreffen. Je gebruikt je kennis en ervaring om van jouw team experts te maken in het vak. Verder ben jij het gezicht van TRIXXO in en rond Oostende. Je genereert nieuwe klanten en overtuigt hen van ons businessconcept. Kwaliteit staat altijd op de eerste plaats.

Aanbod


Bij TRIXXO kom je terecht in een jong en snelgroeiend bedrijf waar kansen niet ongekend zijn. We bieden tal van opleidingen en ondersteuning on the field dankzij onze TRIXXO Business School. De job is een voltijdse betrekking in een 40-uren stelsel waarbij je 12 ADV-dagen opbouwt. Een aantrekkelijk salaris wordt aangevuld door extralegale voordelen om het plaatje compleet te maken. Maar het belangrijkste is dat je bij TRIXXO thuiskomt in een warm nest waar jij als persoon telt

TRIXXO Job

Solliciteer jouw weg naar succes