black decorative triangle
TRIXXO Jobs

Werken bij TRIXXO

Office manager trixxo exxperts Noord-limburg

Profiel

Voor onze vertakking met de focus op het rekruteren van (hogere-) bediendeprofielen zoeken we een enthousiaste maar zeer professionele kantoorverantwoordelijke om TRIXXO Exxperts op de kaart te zetten in Noord-Limburg, vanuit het kantoor te Pelt. De office manager is bovenal commercieel ingesteld en een krak in het foutloos uitvoeren van administratieve taken. Je hebt een spontane, commerciële flair en spreekt bij voorkeur ook een aardig woordje Frans. Je hebt een echte doorzettertsmentaliteit, coachingskills en van nature een grote overtuigingskracht.

Verwachtingen 

Je zal het tewerkstellings- en het competentiebeleid uitwerken en sturen. Een team motiveren en opvolgen. De personeelsadministratie superviseren. Met externen onderhandelen over acties, akkoorden en overeenkomsten. Professionele informatie en reglementering opvolgen en actualiseren. Het HR budget van de organisatie opvolgen, marges analyseren en bijsturen. Het personeelsbeleid uitwerken volgens de strategische doelstellingen. Verder sta je ook in voor het grondig screenen van kandidaat-uitzendkrachten op competenties, motivatie en ervaring en zal je testen afnemen en interpreteren.

Aanbod

Bij TRIXXO kom je terecht in een jong en snelgroeiend bedrijf waar kansen niet ongekend zijn. We beiden tal van opleidingen en ondersteuning on the field dankzij onze TRIXXO Business School. De job is een voltijdse betrekking in een 40-uren stelsel waarbij je 12 ADV-dagen opbouwt. Een aantrekkelijk salaris wordt aangevuld door extralegale voordelen om het plaatje compleet te maken. Maar het belangrijkste is dat je bij TRIXXO thuiskomt in een warm nest waar jij als persoon telt.

TRIXXO Job

Solliciteer jouw weg naar succes