black decorative triangle
TRIXXO Dienstencheques | TRIXXO Titres-Services

Werken bij TRIXXO

Operations Manager Trixxo Home (brussel en wallonië)

Profiel

Als operations manager sta je in voor het vertalen van de commerciële strategie naar een concreet actieplan en de realisatie ervan. In samenwerking met jouw team, ben je verantwoordelijk voor de maximalisatie van de omzet en de marge. Vanzelfsprekend ben je een geboren people manager die de kernwaarden en cultuur van TRIXXO overdraagt naar zijn/haar mensen.

Verwachtingen

Binnen TRIXXO staan groei en ontwikkeling centraal. Om dit te verwezenlijken, ben je verantwoordelijk voor de uitwerking van een strategisch actieplan:

  • Commerciële acties die de omzet doen toenemen.
  • Prospecteren naar overnames en het gericht zoeken naar opportuniteiten voor de verdere uitbreiding van de business.
  • Detecteren van trends in de markt en hierop inspelen.
  • Actiestappen ondernemen ter verhoging van de marge.

Verder doe je verbetervoorstellen en coördineer je projecten rond automatisering, digitalisering, implementatie na overnames, enz.

Je bent sterk in contractonderhandelingen en het closen van deals en bouwt een netwerk uit van externe partners, overheidsinstanties en leveranciers. Ook relaties met de vakbonden worden door jou onderhouden.

Daarnaast analyseer je de financiële cijfers en bespreek je deze vervolgens met de district managers die zo hun acties hierop kunnen richten.

Je bent in het bezit van een juridisch of economisch master diploma en spreekt vloeiend beide landstalen.

Aanbod

In onze uit z’n voegen gebarsten TRIXXO familie geven we de collega’s de uitzonderlijke kans om zichzelf te ontwikkelen, in synergie met een snelgroeiend bedrijf. Toegang tot een uniek kader, met ruimte voor initiatief en creativiteit. We hanteren een aangepast salaris afhankelijk van de kandidaat, in lijn met relevante ervaring en competenties.

TRIXXO Job

Solliciteer jouw weg naar succes