black decorative triangle
TRIXXO

Werken bij TRIXXO

Paralegal Officer (FR/NL)

TRIXXO groeide sinds 2005 uit tot een grote naam in de dienstensector, met de belangrijkste activiteiten in de dienstencheques- en uitzendwereld. Gedreven door een ambitieus acquisitiemodel streven we ook voor de komende jaren naar een substantiële groei. Deze groei wordt mee waargemaakt door de dagelijkse inzet en het ondernemerschap van alle TRIXXO’ers. Om onze verrijkende ambities in goede banen te helpen leiden, zijn we op zoek naar een Paralegal Officer om ons juridisch team van 3 juristen te versterken.

Takenpakket

Als Paralegal Officer sta je in voor de voorbereiding en de opvolging van vennootschapsrechtelijke publicaties, statutenwijzigingen en UBO-registers. Daarnaast beheer je de contracten en belangrijke officiële documenten in het papieren en digitale klassement. Je bereidt contracten allerhande voor en volgt de ondertekening op.

Tot slot zorg je ervoor dat de Legal-informatie voor onze kantoren up to date is en raadpleegbaar. Je fungeert daarbij als eerstelijnsadviseur voor de kantoren.

Welk profiel zoeken we?

Je beschikt over een Bachelor Rechten of Rechtspraktijk OF hebt ervaring in een soortgelijke functie (bijvoorbeeld als administratief bediende in een notariaat). 

Vennootschapsrecht is jouw specialisatie of spreekt je enorm aan. 

Je bent nauwkeuring en hebt een hart voor administratie. Bovendien ben je steeds bereid om je juridische kennis te verbreden.

Heb je niet het juiste diploma maar wel ervaring en bakken motivatie? Twijfel dan zeker niet om je kans te wagen! 

Door het nationale karakter van TRIXXO, is een goede kennis van het Nederlands en het Frans noodzakelijk.

Wat hebben we je te bieden?

Met deze veelzijdige job in een inspirerend en groeiend bedrijf als TRIXXO beloven we je geen seconde verveling. Een team van enthousiaste collega’s zorgt tegelijkertijd voor een leuke en dynamische sfeer.

Je kan rekenen op een aangepast salarispakket, in lijn met relevante ervaring en competenties.

TRIXXO Job

Solliciteer jouw weg naar succes