black decorative triangle
TRIXXO

(Senior) Payroll officer - TRIXXO Jobs

Wie ben jij? 

Je bent een echte perfectionist die er voor wil zorgen dat alle taken steeds met succes afgerond zijn.  Je hebt reeds ervaring in een soortgelijke functie en indien je kennis hebt van de uitzendsector, is dit een zeer grote plus. Je kan snel en servicegericht te werk gaan. Om onze uitzendkrachten zo goed mogelijk te kunnen helpen is het belangrijk dat je foutloos Nederlands kan praten en schrijven. Ook in het Frans kan je je goed behelpen. Je bent niet bang van een beetje uitdaging en kijkt er naar uit om er elke dag opnieuw weer helemaal in te vliegen!

Wat doet een payroll officer bij TRIXXO Jobs? 

Als payroll officer op onze backoffice sta je samen met je collega’s in voor de correcte loonverwerking van onze uitzendkrachten. Je bent het aanspreekpunt voor zowel interne als externe partners, zowel in het Nederlands als in het Frans. Daarnaast behoort ook de dagelijkse personeelsadministratie tot je takenpakket. Samen met je team ben je een onmisbare schakel in het reilen en zeilen van het bedrijf.

Wat hebben we jou te bieden?

Bij TRIXXO kom je terecht in een toffe, dynamische en collegiale werksfeer. We bieden een voltijds contract aan van onbepaalde duur. Je werkt in een 40-uren stelsel, waardoor je iedere maand een extra verlofdag hebt! Ook kan je rekenen op een aantrekkelijke verloning, extralegale voordelen en reële doorgroeimogelijkheden.

TRIXXO Job

Solliciteer jouw weg naar succes