black decorative triangle
TRIXXO Horeca

TRIXXO Jobs

Planner TRIXXO Horeca

Profiel 

TRIXXO Jobs is in volle expansie, en na een turbulente tijd voor de hele horecasector is ook onze afdeling TRIXXO Horeca weer up and running! We zijn op zoek naar een planner die ervoor zorgt dat iedere student en flexijobber op de juiste plaats en op het correcte uur staat ingeboekt en dat iedere klant een volle personeelsbezetting heeft. Verder zorg je voor correcte, volledige én aangename intakegesprekken met nieuwe horecamedewerkers. Je staat regelmatig in contact met onze uitzendkrachten via verschillende kanalen. Ten slotte maak je alle administratie in orde vooraleer onze horecamedewerkers aan de slag gaan.

Vereisten

Je hebt reeds ervaring als planner van grote groepen (100 +) en je voelt je een vis in het water bij administratieve taken. Ook heb je een passie voor de horeca, en bij voorkeur heb je hier ook al ervaring in mogen opdoen. Buiten vriendelijk, klantgericht en behulpzaam is het ook zeer belangrijk dat je flexibel bent. We zien je graag iedere dag met een glimlach komen werken en weet deze te behouden, ook op de drukke momenten. Kortom: Dit is een job met een roeping! Wil jij er echt voor de volle 100% voor gaan? Laat dan zeker van je horen!

Aanbod 

Je komt terecht in een zeer familiale werksfeer met toffe collega's die je doorgaans alle nodige uitleg en ondersteuning bieden. Ook kom je terecht in een team waar flexibiliteit langs twee kanten komt en waar je inzet sterk geapprecieerd wordt. Op onze werkvloer is er ook ruimte voor initiatief en creativiteit, er wordt naar je geluisterd! Verder geniet je van een competitieve verloning, aangevuld met leuke extra's.

TRIXXO Job

Solliciteer jouw weg naar succes