black decorative triangle
TRIXXO Jobs

Werken bij TRIXXO

Sales Consultant TRIXXO Horeca (Hasselt)

Profiel

Je bent van nature een vlot, spontaan en sociaal persoon, maar weet een professionele houding aan te nemen. Commercieel aangelegd zijn, een grote overtuigingskracht hebben en goed met de computer overweg kunnen zijn een must. 
Ook heb je een passie voor de horeca, en bij voorkeur heb je hier ook al ervaring in mogen opdoen. Buiten vriendelijk, klantgericht en behulpzaam is het ook zeer belangrijk dat je flexibel bent! Tenslotte kan je je mannetje staan, en kan je op een correcte manier zeggen waar het op staat. Kortom: Dit is een job met een roeping! Wil jij er echt voor de volle 100% voor gaan? Laat dan zeker van je horen!

Verwachtingen

Als Sales Consultant speel je een heel belangrijke rol binnen TRIXXO Horeca. Je focust op de uitbouw van ons klantportfolio, onderhoudt het contact met de klanten en bent verantwoordelijk voor het opmaak van de planningen, contracten, ...
Kwaliteit staat altijd op de eerste plaats.

Aanbod

Bij TRIXXO kom je terecht in een snelgroeiend bedrijf waar kansen niet ongekend zijn. We bieden tal van opleidingen en ondersteuning on the field dankzij onze TRIXXO Business School. De job is een voltijdse betrekking in een 40-uren stelsel waarbij je 12 ADV-dagen opbouwt. Een aantrekkelijk salaris wordt aangevuld door extralegale voordelen om het plaatje compleet te maken. Maar het belangrijkste is dat je bij TRIXXO thuiskomt in een warm nest waar jij als persoon telt.

TRIXXO Job

Solliciteer jouw weg naar succes