black decorative triangle
TRIXXO Jobs

Werken bij TRIXXO

Sales Consultant Herentals

Profiel

We zijn op zoek naar een sprankelende persoonlijkheid om ons uitzendkantoor in Herentals te leiden. Als Sales Consultant voel je je als een vis in het water bij het leggen van sociale contacten, ben je een échte team-player en heb je de gave om mensen tot een hoger niveau te tillen.

Verwachtingen

Je motiveert en stimuleert je team om steeds weer het beste uit de dag te halen. Samen met je team haal je alles uit de kast om de vooropgestelde targets te overtreffen. Je gebruikt jouw kennis om van jouw team experts te maken in het vak. Verder ben jij ook het gezicht van TRIXXO in en rond Herentals. Je staat bestaande klanten te woord, genereert nieuwe klanten en overtuigt hen van ons businessconcept. Kwaliteit staat altijd op de eerste plaats.

Aanbod

Bij TRIXXO kom je terecht in een snelgroeiend bedrijf waar kansen niet ongekend zijn. We beiden tal van opleidingen en ondersteuning on the field dankzij onze TRIXXO Business School. De job is een voltijdse betrekking in een 40-uren stelsel waarbij je 12 ADV-dagen opbouwt. Een aantrekkelijk salaris wordt aangevuld door extralegale voordelen om het plaatje compleet te maken. Maar het belangrijkste is dat je bij TRIXXO thuiskomt in een warm nest waar jij als persoon telt.

TRIXXO Job

Solliciteer jouw weg naar succes