black decorative triangle
TRIXXO Jobs

Werken bij TRIXXO

Trainer TRIXXO Business School

Als groeiende onderneming zijn we binnen TRIXXO steeds op zoek naar manieren om onszelf te verbeteren en te positioneren op de markt. Het opleiden en continu bijscholen van onze HR Consultants speelt hierbij een cruciale rol.

Met deze doelstelling voor ogen werd onze TRIXXO Business opgericht. Dit opleidingsorgaan biedt een uitgebreide startersopleiding aan alle nieuwe medewerkers en geeft 1 op 1 begeleiding aan onze HR Consultants.

Ter uitbreiding en optimalisatie van onze TRIXXO Business School, zijn we op zoek naar een Trainer / Coach regio Antwerpen.


Functieomschrijving

Als Trainer van de TRIXXO Business School sta je in voor de begeleiding en coaching van (nieuwe) HR Consultants:

  • Je bent verantwoordelijk voor een aantal TRIXXO Jobs kantoren in jouw regio en stelt je telkens één volledige week ter beschikking van één kantoor, hier sluit je dagelijks aan bij de ochtendbriefing;
  • Je stelt een opleidingsplan op aan de hand van de individuele noden van de HR Consultant;
  • Je controleert of de collega’s op de hoogte zijn van de wekelijkse communicatie;
  • Je helpt de collega’s met het brengen van structuur in hun dagplanning, geeft hen toelichting over de verschillende jobprofielen waar nodig en neemt hen mee in de werking van ons Nationaal en Construxx Team;
  • Finaal stel je voor de betreffende consulent een evaluatie en actieplan op;


Profiel

Kennis van ons systeem “Bright” en de Sociale Wetgeving zijn een absolute must. Je bent creatief en komt zelf met nieuwe ideeën en oplossingen. Je plant en organiseert zelfstandig taken en deelprocessen die belangrijk zijn om de vooropgestelde doelstellingen te behalen. Tot slot beschik je over leidinggevende kwaliteiten.


Aanbod

Bij TRIXXO kom je terecht in een snelgroeiend bedrijf waar kansen niet ongekend zijn. De job is een voltijdse betrekking in een 40-uren stelsel waarbij je 12 ADV-dagen opbouwt. Een aantrekkelijk salaris wordt aangevuld door extralegale voordelen om het plaatje compleet te maken. Maar het belangrijkste is dat je bij TRIXXO thuiskomt in een warm nest waar jij als persoon telt.

TRIXXO Job

Solliciteer jouw weg naar succes