black decorative triangle
TRIXXO

Werken bij TRIXXO

Tweetalige (FR/NL) Legal officer met ervaring

TRIXXO groeide sinds 2005 uit tot een grote naam in de dienstensector, met de belangrijkste activiteiten in de dienstencheques- en uitzendwereld. Gedreven door een ambitieus acquisitiemodel streven we ook voor de komende jaren naar een substantiële groei. Deze groei wordt mee waargemaakt door de dagelijkse inzet en het ondernemerschap van alle TRIXXO’ers. Om onze verrijkende ambities in goede banen te helpen leiden, zijn we op zoek naar een Legal Officer om ons juridisch team te versterken.

Takenpakket

Een ervaren en complementair Legal-team is noodzakelijk in een dienstenbedrijf als TRIXXO. Als Legal Officer beantwoord je juridische vragen met betrekking tot ons eigen personeel, onze huishoudhulpen via dienstencheques en uitzendkrachten. Kortom, je bent zowel het intern aanspreekpunt voor onze kantoren en HR-dienst als het extern aanspreekpunt voor bvb. vakbonden, sociale inspecties enz.

  • Je houdt er een proactieve aanpak op na wat betreft de veranderingen in wetgeving
  • Je behandelt briefwisseling en geschillen
  • Je onderhoudt contacten met externe adviseurs en advocaten
  • Je ondersteunt en rapporteert aan de Legal Manager
  • Je analyseert opportuniteiten vanuit Legal oogpunt en werkt mee aan de praktische implementatie in de onderneming

Welk profiel zoeken we?

Praat met een werknemer van TRIXXO en je zal het snel merken: bij TRIXXO zijn we allemaal problem solvers van het eerste uur met een groot aanpassingsvermogen. Als Legal Officer bijt je je vast in dossiers en laat je niets je beletten om noodzakelijke acties te nemen.

Je beschikt over een masterdiploma rechten. Kennis en ervaring in individueel en collectief arbeidsrecht zijn een must. Ervaring met arbeidsinspecties is een grote plus. Je bent stipt, georganiseerd en nauwkeurig in het opstellen van contracten en juridische analyse. Bovendien ben je steeds bereid om je juridische kennis te verbreden.

Door het nationale karakter van TRIXXO, is een goede kennis van het Nederlands en het Frans noodzakelijk.

Wat hebben we je te bieden?

Met deze uitdagende job in een inspirerend en groeiend bedrijf als TRIXXO beloven we je geen seconde verveling. Een team van enthousiaste collega’s zorgt tegelijkertijd voor een leuke en dynamische sfeer.

Zie je dit allemaal zitten én hou je nu en dan van een zot feestje? Dan ben jij heel erg welkom in de TRIXXO-familie. Eén grote familie, waar iedereen samen vecht voor hetzelfde resultaat. Iedere persoon telt, ongeacht je functie binnen de organisatie. Je maakt deel uit van een uniek team en bent mede het gezicht van TRIXXO.

Je kan rekenen op een aangepast salarispakket, in lijn met relevante ervaring, competenties en ambities.

TRIXXO Job

Solliciteer jouw weg naar succes