black decorative triangle
TRIXXO Jobs

Vestigingsmanager Geleen

Vestigingsmanager Geleen

Profiel

We zijn op zoek naar een sprankelende persoonlijkheid om ons kantoor onder de vleugels te nemen in Geleen. Als Vestigingsmanager voel je je als een vis in het water bij het leggen van sociale contacten, ben je een échte team-player en heb je de gave om mensen tot een hoger niveau te tillen. Je bent erg commercieel ingesteld.

Verwachtingen

Je motiveert en stimuleert een nieuw team van intercedenten om steeds weer het beste uit de dag te halen. Je haalt alles uit de kast om de vooropgestelde targets te overtreffen. Je gebruikt je kennis om van jouw team experts te maken in het matchen van werkzoekenden en bedrijven.

Verder ben jij het gezicht van TRIXXO in en rond Geleen. Je genereert nieuwe klanten en overtuigt hen van ons businessconcept. Je zorgt voor de groei van TRIXXO in regio Geleen én Eindhoven. Kwaliteit staat altijd op de eerste plaats. 

Aanbod

Bij TRIXXO kom je terecht in een jong en snelgroeiend bedrijf waar kansen niet ongekend zijn. We bieden tal van opleidingen en ondersteuning on the field dankzij onze TRIXXO Business School. De job is een voltijdse betrekking in een 40-uren stelsel. Een aantrekkelijk salaris wordt aangevuld door extralegale voordelen om het plaatje compleet te maken. Maar het belangrijkste is dat je bij TRIXXO thuiskomt in een warm nest waar jij als persoon telt.

TRIXXO Job

Solliciteer jouw weg naar succes