black decorative triangle
Werken bij TRIXXO

Stap mee in ons groeiverhaal

TRIXXO groeit, heel erg snel. En dat kan alleen met een geweldig team aan boord.

Werken als bediende bij trixxo

Als snelste groeier op de markt is werken bij TRIXXO altijd uitdagend

Doorgroeien in je job, nieuwe opportuniteiten op de markt ontdekken en ontginnen, het beleid mee uitstippelen in een open en vlakke no-nonsense cultuur, unieke opleidingen om jezelf nog verder te ontwikkelen, gelijkgestemde en gemotiveerde collega’s, … Bij TRIXXO beleef je alleen maar spannende momenten. 

Zie je dit allemaal zitten én hou je nu en dan van een zot feestje? Dan ben jij heel erg welkom in de TRIXXO-familie. Eén grote familie, waar iedereen samen vecht voor hetzelfde resultaat. Iedere persoon telt, ongeacht je functie binnen de organisatie. Je maakt deel uit van een uniek team en bent mede het gezicht van TRIXXO.

Vind je niet meteen wat je zoekt tussen onze vacatures? Stuur ons je spontane sollicitatie via: vacatures@trixxo.be

Trixxo quotes

Jouw toekomstige collega’s aan het woord

Mimoun

Area Sales Director – TRIXXO Jobs (Interim, optie vast)

Werken bij TRIXXO? Dat is voor mij een foute omschrijving. Bij TRIXXO ben je elke dag aan het bijleren, de tijd vliegt zo voorbij. Er is geen enkele dag dat ik tegen mijn zin kom werken. Ik zie het zo: bij een bord spaghetti hoort er een lekkere saus bij. TRIXXO is mijn saus: een aanvulling, een extra touch. TRIXXO geeft me de vrijheid voor eigen input, ik mag mijn saus dus zelf afkruiden. Deze manier van werken geeft me de ruimte om te groeien als manager, maar ook als persoon. Dit alles gecombineerd met de appreciatie van de directie en collega’s maakt hier werken super aangenaam. Kortom: werken tot mijn 67ste? Check!

Ellen

Office Manager - TRIXXO Jobs (Interim, optie vast)

Mijn job maakt mij heel gelukkig en dat komt deels door mijn gevarieerd takenpakket, maar ook door de aanpak van TRIXXO. Ik heb voldoende vrijheid, maar kan ook steeds terecht bij collega’s voor de nodige ondersteuning. TRIXXO geeft kansen en zin voor initiatief wordt geapprecieerd. Er heerst een heel sterke teammentaliteit, waarbinnen er wel ruimte is om individueel verder te groeien. Dit is voor mij de ideale motivatie! Daarnaast zijn we ondanks onze grootte, nog steeds één grote familie die iedereen onmiddellijk een warm welkom geeft. Ik ben trots om hier deel van uit te maken en zal nog lang meebouwen aan dit positief verhaal!

Louise

Dienstenchequeconsulente – TRIXXO Dienstencheques

Wat voor mij het werk zo leuk maakt is dat we echt in een mensen- business werken. Enerzijds heb je het contact met klanten, anderzijds het contact met onze collega huishoudhulpen. Mijn job is om beide partijen tevreden te stellen, en daar haal ik enorm veel voldoening uit. Het luisteren naar en advies geven vind ik enorm boeiend. Daarnaast is TRIXXO één grote familie. Iedereen staat klaar voor elkaar, ik kan steeds met mijn vragen terecht. Bij TRIXXO is geen dag hetzelfde, vervelen doe ik me nooit.

Raf

Dienstenchequeconsulent – TRIXXO Dienstencheques

Geen enkele dag bij TRIXXO is hetzelfde. Het is net de variatie aan taken die werken bij TRIXXO voor mij zo leuk maakt. Ook de contacten met klanten, huishoudhulpen en collega’s zorgen voor veel voldoening. Samen met een team van geweldige collega’s probeer ik elke dag mee te werken aan de groei van TRIXXO. Gezien ik zelf nogal ambitieus ben, is dat voor mij een extra motivatie om dagelijks met een glimlach op kantoor te verschijnen.

Stefanie

Senior consulent – TRIXXO Jobs (Interim, optie vast)

Al van kinds af aan worden we klaargestoomd voor de arbeidsmarkt. We studeren, vinden een job en rollen als het ware in een carrière. En voor ik het goed en wel besefte waren we 5 jaar verder. Leuke ervaringen opgedaan, maar ik zag me het werk dat ik toen deed niet heel mijn leven doen. Ik was op zoek naar een administratieve-commerciële functie, maar door mijn gebrek aan ervaring was dit een moeilijke zoektocht. Bij TRIXXO kreeg ik die kans. Vaak is ervaring niet het belangrijkste om een job goed uit te oefenen, wel: passie, goesting en motivatie. Daar geloof ik in, maar ook TRIXXO gelooft hier in. Harde werkers worden bij TRIXXO beloont en opgemerkt. Elk complimentje is gemeend en je wordt hier echt gewaardeerd.

Kimberly

Office Manager – TRIXXO Jobs (Interim, optie vast)

Wat werken bij TRIXXO zo leuk maakt is dat je gewoon het all-in pakket dat je verwacht van een werkgever, ook effectief krijgt. De meesten zoeken een job met een familiale sfeer onder collega’s en met de directie. Bij TRIXXO nemen ze dit heel serieus en dat voel je ook. Iedereen staat in contact met elkaar, er worden leuke initiatieven georganiseerd en dit voelt dan ook echt als thuiskomen. Door de vlakke structuur is het mogelijk om met iedereen in contact te komen en helemaal jezelf te zijn. Daarnaast wil je in je job kunnen bijleren en groeien… en of dit kan bij TRIXXO! Ik ben als nieuwkomer in de uitzendsector in de sector gerold en ik ben blijven rollen. Het was al snel duidelijk dat ik de variatie en sociale contacten helemaal geweldig vond. Ik ben na 8 maanden als consulent kunnen doorgroeien naar sales consulent en kort hierna de stap naar Office Manager kunnen maken. Door privé omstandigheden ben ik van Limburg verhuisd naar Antwerpen. Dan is er niets leuker om te horen ‘Oh fijn, proficiat Kimberly, dan kun je daar een kantoor openen’. Als snelgroeiend bedrijf zijn er gewoon zoveel mogelijkheden.

1/6