black decorative triangle
TRIXXO Dienstencheques

De TRIXXO Familiedag

Ervaar het TRIXXO-Gevoel

Bij TRIXXO zijn we één grote familie

We organiseren jaarlijks een familiedag voor al onze collega’s. Samen met hun gezin worden zij uitgenodigd voor een toffe activiteit op kosten van TRIXXO.

Een dag voor het hele gezin

Op de TRIXXO familiedag is echt het hele gezin welkom. De laatste jaren ging onze familiedag door in de pretparken van Plopsa. Jaarlijks zijn er ruim zo'n 15.000 aanwezigen.

Ook in 2023 nodigden we onze collega's uit voor een leuke dag in: Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt of Plopsaqua De Panne/Hannuit. De pretparken werden exclusief afgehuurd voor onze TRIXXO-medewerkers zodat zij een onvergetelijke dag kunnen beleven. 

  • Gratis toegang tot een van de Plopsa-parken met het hele gezin,
  • Leer je collega's kennen,
  • Een exclusieve ervaring voor de medewerkers van TRIXXO, de pretparken worden exclusief afgehuurd.

  Ook in 2024 staat er een familiedag op het programma, meer info volgt snel! 

  Interesse om zelf aan de slag te gaan als TRIXXO huishoudhulp? Solliciteer snel online.

  Waarom kiezen voor TRIXXO Dienstencheques?

  Al meer dan 18 jaar een vaste waarde

  Onze TRIXXO-huishoudhulpen staan dagelijks klaar voor zo’n 80.000 gezinnen in heel België. Ons doel is om onze klanten en huishoudhulpen tevreden te stellen. Een optimale en familiaire samenwerking waar iedereen zich goed bij voelt, daar gaan we voor. TRIXXO werkt via dienstencheques. Jouw poetshulp wordt dus erg voordelig door de fiscale aftrek. Daarnaast focussen we ons op de verbetering van onze dienstverlening. Dit doen we via onze jobcoaches en gerichte opleidingen voor onze huishoudhulpen. Alsook focussen we ons op constante verbetering van onze backoffice. Zo wordt er fel ingezet op een verbetering van onze administratieve diensten en heel onze IT-infrastructuur. Zo kan de administratie en opvolging efficiënter gebeuren en kan je als klant op beide oren slapen.