black decorative triangle
TRIXXO Dienstencheques

Ik ben op zoek naar strijkhulp

TRIXXO Strijkateliers

Zoek je strijkhulp?

Breng je wasmand binnen bij één van onze strijkateliers, waarna onze strijkhulpen ervoor zorgen dat je deze weer gestreken kan ophalen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een huishoudhulp bij je thuis in te schakelen voor hulp bij het strijken. Onze dienst werkt via dienstencheques, ook voor het strijkatelier. Dat maakt het lekker voordelig. Handig toch? Vraag strijkhulp aan

icon
Betaalbaar met dienstencheques, dat maakt het voordelig.
icon
Persoonlijk contact - Altijd een strijkatelier in je buurt.

TRIXXO Dienstencheques

Een strijkatelier? Hoe werkt dat precies?

Stap 1

Verzamel je strijk. Heb je achteraf de kledij liever op een kapstok? Geen enkel probleem. Laat het ons weten en onze strijkhulpen brengen dit in orde. De kapstokken die we je meegeven breng je de volgende keer gewoon weer opnieuw mee. Je kledij liever niet op kapstokken? Dan vouwen onze strijkhulpen alles netjes op. Heb je een delicaat of een extra waardevol stuk? Leg het gerust apart, we dragen er extra zorg voor.


Stap 2

Breng je wasmand binnen in één van onze strijkateliers. Te veel strijk om in één wasmand te stoppen? Verdeel het textiel dan over meerdere wasmanden. Dit is voor onze strijkhulpen ook makkelijker om de strijk netjes gevouwen aan je terug te geven. Je betaalt niet per wasmand.


Stap 3

Haal je perfect gestreken was weer op, dit meestal binnen de 2 werkdagen. We bespreken de ophaaldatum steeds samen met jou wanneer je de wasmand binnenbrengt in één van onze strijkateliers.


Stap 4

Betalen gebeurt via dienstencheques. Dit kan zowel met papieren als elektronische dienstencheques. De tarieven vind je terug in onze strijkateliers. 

Via deze link vind je meer info over de werking van onze strijkateliers. 

Wil je graag strijkhulp bij jouw thuis? Dat kan via huishoudhulp. Meer info hier

TRIXXO Dienstencheques kantoren

Altijd een TRIXXO strijkatelier in jouw buurt

   TRIXXO Dienstencheques

   Ook interessant

   Dienstencheques? Hoe werkt dat precies?

   Meer info

   Op zoek naar huishoudhulp?

   Meer info

   Assistentie voor budgethouders

   Meer info