black decorative triangle
OVER TRIXXO DIENSTENCHEQUES

Al meer dan 19 jaar een vaste waarde

Met kantoren in Vlaanderen, Brussel en Wallonië, de grootste huishoudhulp-familie in België.

TRIXXO Dienstencheques

Welkom bij TRIXXO Dienstencheques

Onze huishoudhulpen staan dagelijks klaar voor zo’n 80.000 gezinnen over heel België. Naast poetshulp helpen onze huishoudhulpen je met: de strijk, kleine boodschappen en koken. Voor al onze diensten betaal je met dienstencheques. Dat maakt het voordelig!

Voor al onze diensten betaal je met dienstencheques. Dit geldt ook voor ons strijkatelier (Vlaanderen & Brussel). Dienstencheques kunnen aan een zeer voordelig tarief worden aangekocht:

  • Vlaanderen: Slechts 7,20 euro voor één uur hulp in het huishouden (na fiscale aftrek).
  • Brussel: Slechts 8,50 euro voor één uur hulp in het huishouden (na fiscale aftrek).
  • Wallonië: 9,00 euro voor één uur hulp in het huishouden (na fiscale aftrek).

Meer info over onze werking - Veelgestelde vragen.

Daarnaast focussen we ons op de continue verbetering van onze diensten. Zo kunnen onze huishoudhulpen rekenen op jobcoaches en gerichte opleidingen.

Steeds dichtbij

We willen zo dicht mogelijk bij onze klant en huishoudhulpen staan. Met meer dan 160 kantoren verspreid over België (Vlaanderen, Wallonië en Brussel) zorgen we ondanks onze grootte, voor een service en aanspreekpunt dicht bij huis.

Ons verhaal

Bij de invoering van het systeem van dienstencheques in België sprong ondernemer Luc Jeurissen in 2005 mee op de kar. Hij startte een eigen dienstenchequebedrijf in Hoeselt, Limburg. Onder de naam Work@home werden in de omliggende gemeenten nieuwe dienstenchequekantoren geopend. In 2010 werd de eerste overname gerealiseerd, het zou de eerste van vele zijn. In 2016 breidde zo ons dienstenchequeverhaal uit met de komst van Home Maid, het segment van de exclusieve huishoudhulp.

Nieuwe markten werden verkend, met als kers op de taart de start van het uitzendkantoor 'Plug-In Jobs' in 2014. In 2017 bundelden we onze krachten onder de naam TRIXXO en bewandelen we verder het groeipad. In de loop van 2017 werd de firma Clixxs Dienstencheques overgenomen. Dit zorgde ervoor dat TRIXXO Dienstencheques plots tot één van de grootste spelers op vlak van dienstencheques in België behoorde.

In 2019 trok TRIXXO Jobs de grens over naar Nederland. Ondertussen tellen we ook daar zo'n 20 kantoren van Eindhoven tot Gouda. Met meer dan 80 consulenten zetten we ook daar grote stappen om een vast waarde te worden op de markt. Want ook de ambitie van TRIXXO Jobs reikt ver, met als doel om tegen 2025 bij de grootste spelers in de HR-sector te behoren.

Werken als huishoudhulp

Meer info

Huishoudhulp zoeken via TRIXXO

Meer info

Werken als bediende bij TRIXXO

Meer info

Assistentie voor budgethouders

Meer info