black decorative triangle
OVER TRIXXO DIENSTENCHEQUES

Al meer dan 15 jaar een vaste waarde

Met kantoren in Vlaanderen, Brussel en Wallonië, de grootste huishoudhulp-familie in België.

TRIXXO Dienstencheques

Welkom bij TRIXXO Dienstencheques

Onze huishoudhulpen staan dagelijks klaar voor zo’n 55.000 gezinnen in heel België. Ons doel is om onze klanten en huishoudhulpen tevreden te stellen. Een optimale en familiaire samenwerking waar iedereen zich goed bij voelt, daar gaan we voor.

Voor al onze diensten betaal je met dienstencheques. Dit geldt ook voor ons strijkatelier. Dienstencheques kunnen aan een zeer voordelig tarief worden aangekocht:

  • Vlaanderen: Slechts 7,20 euro voor één uur hulp in het huishouden.
  • Brussel: Slechts 7,65 euro voor één uur hulp in het huishouden.
  • Wallonië: 8,10 euro voor één uur hulp in het huishouden.

Daarnaast focussen we ons op de continue verbetering van onze diensten. Zo kunnen onze huishoudhulpen rekenen op jobcoaches en gerichte opleidingen.

Steeds dichtbij

We willen zo dicht mogelijk bij onze klant en huishoudhulpen staan. Met meer dan 120 kantoren verspreid over België (Vlaanderen, Wallonië en Brussel) zorgen we ondanks onze grootte, voor een service en aanspreekpunt dichtbij huis.

Ons verhaal

Bij de invoering van het systeem van dienstencheques in België sprong ondernemer Luc Jeurissen in 2004 mee op de kar. Hij startte een eigen dienstenchequebedrijf in Hoeselt, Limburg. Onder de naam Work@home werden in de omliggende gemeenten nieuwe dienstenchequekantoren geopend. In 2010 werd de eerste overname gerealiseerd, het zou de eerste van vele zijn. In 2016 breidde zo ons dienstenchequeverhaal uit met de komst van Home Maid, het segment van de exclusieve huishoudhulp.

Nieuwe markten werden verkend, met als kers op de taart de start van plug-In Jobs in 2014. In 2017 bundelden we onze krachten onder de naam TRIXXO en bewandelend we verder het groeipad. In de loop van 2017 werd de firma Clixxs Dienstencheques overgenomen. Dit zorgde ervoor dat TRIXXO Dienstencheques plots tot één van de grootste spelers op vlak van dienstencheques in België behoorde. Ook de ambitie van TRIXXO Jobs reikt ver, met als doel om tegen 2023 bij de grootste spelers in de HR-sector te behoren.

Werken als huishoudhulp

Meer info

Huishoudhulp zoeken via TRIXXO

Meer info

Werken als bediende bij TRIXXO

Meer info

Assistentie voor budgethouders

Meer info
TRIXXO Dienstencheques
Onze diensten
TRIXXO Dienstencheques
Blijf op de hoogte
Deel via:
Meer nieuws