black decorative triangle

TRIXXO Dienstencheques

Nieuws

Breng je vuile sneakers weer tot leven in 5 eenvoudige stappen

24 juli, 2024

De zomer is de tijd van festivals, wandelingen, BBQ’s,… Maar al die activiteiten kunnen hun sporen nalaten op je favoriete sneakers. Geen zorgen, met deze tips worden ze weer zo goed als nieuw!

Zo leert je kind helpen in het huishouden

17 juli, 2024

Je kind actief betrekken bij huishoudelijke taken is niet alleen nuttig om je huishouden sneller op orde te krijgen, maar ook een essentiële stap in hun persoonlijke ontwikkeling. Maar hoe leer je je kids op een positieve en effectieve manier om hun steentje bij te dragen?

5 tips voor het drogen van wasgoed in de zon

08 juli, 2024

Het drogen van je wasgoed in de zon is niet alleen milieuvriendelijk, maar het helpt ook om je kleding fris te houden en de levensduur te verlengen. Wij verzamelden 5 tips om de beste resultaten te behalen.

Wat zijn de vakantieplannen van onze huishoudhulpen?

03 juli, 2024

Nancy en Anne-Sophie, huishoudhulpen bij respectievelijk TRIXXO Oedelem en Moeskroen, vertellen over hun vakantieplannen.

TRIXXO Dienstencheques neemt Verem Cleaning over

03 juli, 2024

We kondigen met trots de overname aan van 50 huishoudhulpen van het familiebedrijf Verem Cleaning uit Wichelen. De huishoudhulpen zijn sinds 1 juli aan de slag bij het bestaande TRIXXO-kantoor in Berlare. Verem Cleaning bood huishoudhulp en strijkhulp via een strijkatelier. Eén zaakvoerster van Verem maakt mee de overstap naar TRIXXO en blijft zo een gekend gezicht voor de huishoudhulpen en klanten.

Huishoudhulp, maar ook heldin: Dominique redde het leven van haar klant

26 juni, 2024

Dominique Husson (52), sinds 2019 huishoudhulp bij het kantoor van TRIXXO Dienstencheques in Hoei, gaat veel verder dan enkel haar takenpakket. In december 2023 verrichte ze een heldendaad voor één van haar bejaarde klanten (83), waardoor ze volgens de dokter van de klant een leven redde.