black decorative triangle

TRIXXO Dienstencheques

Nieuws

Schoonmaaktip: zonnecrème uit je kleding verwijderen

10 augustus, 2022

Niets leuker dan warme, zonnige zomerdagen. Hierbij komt natuurlijk een hele hoop zonnecrème bij te pas en een ongelukje is snel gebeurd. Je kent het wel, je favoriete T-shirt met een zonnecrèmevlek… Wat nu?

TRIXXO huishoudhulp Wesley

05 augustus, 2022

Wesley is een geboren huishoudhulp. Vanuit zijn woonplaats Houthalen-Helchteren bedient hij wekelijks tien klanten in zijn regio. Zijn geheim is eenvoudig: alles moet er kraaknet uitzien. Of het nu bij een klant is of bij hem thuis, het maakt hem niet uit.

De nieuwe TRIXXO Gazet is er - Zomer 2022

02 augustus, 2022

Het ideale leesvoer voor op een zonnig terrasje!

Reserveer je tickets voor de TRIXXO familiedag - 2022

08 juli, 2022

Op zaterdag 1 oktober nodigen we jou en je familie uit in één van de Plopsa-parken voor een gezellige familiedag. Als TRIXXO huishoudhulp heb je recht op 4 gratis tickets voor: Plopsaland De Panne, Plopsa Coo of Plopsa Indoor Hasselt. Nieuw dit jaar: Plopsa Station Antwerp.

Poetsman Chris zweert bij de plumeau

07 juli, 2022

Voor Chris uit Nazareth begon het TRIXXO hoofdstuk 6 jaar geleden. Na een job van 22 jaar als arbeider bij een lichtkoepelproducent, was hij toe aan verandering. “Ik zag een reclamespot over TRIXXO Dienstencheques en meteen was ik verkocht. Ik meldde mij aan en nog de dag zelf had ik al mijn klanten”, zegt Chris. Hij heeft zich zijn stap nog geen moment beklaagd. “Poetsen is mijn passie. Ik heb van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Daarbij gebruik ik graag plumeaus. Daar heb ik mijn kenmerk van gemaakt.”

8.000 poetshelden origineel in de watten gelegd

20 juni, 2022

TRIXXO Dienstencheques viert 'Dag van de Schoonmaak'.