black decorative triangle

TRIXXO Dienstencheques

Nieuws

Hoofdcommandant vliegbasis Kleine-Brogel wordt CEO van TRIXXO

06 juli, 2021

In het najaar begint TRIXXO aan een nieuw hoofdstuk. Op 1 oktober geeft onze CEO, Luc Jeurissen, immers de operationele fakkel door aan Jeroen Poesen. Als onze nieuwe CEO van de TRIXXO Groep zal Jeroen de dagelijkse leiding van TRIXXO op zich nemen. De komst van Jeroen is een geweldige stap vooruit, de toekomst van TRIXXO ziet er zeer rooskleurig uit!

TRIXXO Elsene, een voorbeeld van diversiteit

28 juni, 2021

Aan de Louisalaan in Brussel, dicht bij het Ter Kamerenbos ligt het kantoor van TRIXXO Elsene. Het kantoor is een jaar geleden overgenomen door TRIXXO. TRIXXO Elsene is een bijzonder kantoor. Hier werken ze namelijk met poetshulpen van 25 verschillende nationaliteiten. Het is dan ook niet zomaar dat ze hier van de Brusselse overheid het “Label van diversiteit” hebben ontvangen. “We zijn daar zijn bijzonder fier op,” klinkt het bij de medewerkers.

Dag van de schoonmaak bij TRIXXO

18 juni, 2021

Dag van het Poetspersoneel, een dag waarop we al onze super huishoudhulpen willen bedanken voor het harde werk dat ze telkens weer leveren!

Cindy, de stem van TRIXXO

11 juni, 2021

Het hoofdkantoor van TRIXXO in Hoeselt binnenwandelen is altijd een prettige ervaring. Daarvoor is Cindy Liebens verantwoordelijk. Zij is de goedlachse en behulpzame receptioniste die iedere bezoeker zich meteen thuis laat voelen. Of ze haar job graag doet is een overbodige vraag. “Natuurlijk vind ik mijn werk fijn. Zolang ik maar onder de mensen kan zijn, voel ik me goed.” “TRIXXO, goeiedag, bonjour,” klinkt het plots. Want ja, Cindy is ook de vriendelijke stem als je naar TRIXXO belt. Of je dat nu doet vanuit Aarlen of Rotterdam, het is Cindy die je vlot op het juiste pad zet.

EHBO-koffer, eenvoudige maar nuttige voorzorgsmiddelen voor huishoudhulpen

19 mei, 2021

Het welzijn en de veiligheid van onze huishoudhulpen is meer dan ooit onze prioriteit. Een gezonde, gerespecteerde en gemotiveerde huishoudhulp is een garantie voor kwaliteitswerk.

Opnieuw 2 overnames voor TRIXXO Dienstencheques

07 mei, 2021

Het is ondertussen bijna maandelijks nieuws. Na ‘America Clean’ en ‘Huishoudservice’ kunnen ook Iron-e en Dikaty toegevoegd worden op onze overnamelijst. Sinds 1 mei behoren zij officieel tot de TRIXXO-Groep.