black decorative triangle

TRIXXO Dienstencheques

Nieuws

Opnieuw 2 overnames voor TRIXXO Dienstencheques

07 mei, 2021

Het is ondertussen bijna maandelijks nieuws. Na ‘America Clean’ en ‘Huishoudservice’ kunnen ook Iron-e en Dikaty toegevoegd worden op onze overnamelijst. Sinds 1 mei behoren zij officieel tot de TRIXXO-Groep.

De nieuwe TRIXXO Gazet is er - Lente 2021

04 mei, 2021

Samenhorigheid en slagkracht.

Ook onze strijkateliers blijven geopend

26 april, 2021

Onder de nieuwe Covid-19 maatregelen blijven onze strijkateliers gewoon geopend. In onze strijkwinkels wordt er enkel geleverd en opgehaald. Hierdoor kunnen we helemaal voldoen aan de richtlijnen.

TRIXXO realiseert 90ste overname: Huishoudservice heet voortaan TRIXXO Dienstencheques

09 april, 2021

Met de overname van dienstenchequebedrijf Huishoudservice met vestigingen in Sint-Truiden en Vorselaar zit de TRIXXO-groep vandaag aan haar 90ste overname. “We hebben nu éénmaal dit volume nodig om een gezond en duurzaam bedrijf te blijven in deze markt”, zegt Niels Prys, operationeel directeur van TRIXXO Dienstencheques in Vlaanderen.

TRIXXO Exxtra, een helpende hand voor budgethouders

17 maart, 2021

Sinds 2018 kan iedereen een beroep doen op de diensten van TRIXXO Exxtra. Dat is een dienst die hulpbehoevenden en mensen die graag een helpende hand toesteken bij elkaar brengt. Iedereen kan een beroep doen op TRIXXO Exxtra.

Recept - Bacalhau com natas, Elisabete Da Silva, consulente kantoor Elsene

04 maart, 2021

Dankzij de roots van Elisabete kunnen we genieten van dit heerlijk Portugees gerecht. Een populaire Portugese ovenschotel met kabeljauw.