black decorative triangle

TRIXXO Dienstencheques

Nieuws

TRIXXO geeft huishoudhulpen de langverwachte opslag

20 mei, 2022

Onze ‘Trots van TRIXXO’, zo noemen wij onze huishoudhulpen en dat ben je ook! Daarom geven wij jou nu alvast, als enige in de sector, de 0,4% loonopslag waar al 2 jaar over onderhandeld wordt! Jouw welzijn is voor ons het belangrijkste. Jij verdient opslag, daar zijn wij het als werkgever altijd mee eens geweest.

TRIXXO Dienstencheques neemt 'De Schoonmakerij' over

20 april, 2022

TRIXXO Dienstencheques neemt het dienstenchequebedrijf ‘De Schoonmakerij’ uit Gent en Antwerpen over. Met deze overname vervoegen 250 huishoudhulpen en 5 consulenten ons TRIXXO-team.

TRIXXO By DIPP - Poetsproducten

19 april, 2022

Groot nieuws. Vandaag start TRIXXO Dienstencheques met zijn eigen poetsproductenlijn.

De lenteschoonmaak – Tips voor elke ruimte

29 maart, 2022

De lente is begonnen, maar je huis ligt nog onder een laagje winterstof? De enige oplossing is een grondige voorjaarsschoonmaak. Het grote verschil met een normale schoonmaak is dat je de focus legt op plaatsen die je normaal gezien overslaat. Maar hoe begin je daar nu aan? Lees snel hieronder onze tips voor elke ruimte in je huis.

Maak kennis met de actrice en TRIXXO huishoudhulp van onze nieuwe tv spot

17 maart, 2022

Zag jij onze nieuwe tv-spot al? Ja? Dan is onze goedlachse actrice je misschien ook al opgevallen. Het nieuwe gezicht van onze tv-spot is niemand minder dan onze collega Sara. Huishoudhulp in het kantoor van TRIXXO Dienstencheques Zonhoven. Zelf werkt ze al 13 jaar als huishoudhulp, een echte TRIXXO Topper dus. En als nieuwe actrice horen interviews er natuurlijk ook bij!

50-tal TRIXXO huishoudhulpen schitteren voor de camera

28 februari, 2022

TRIXXO Dienstencheques organiseert photoshoot voor huishoudhulpen.