black decorative triangle

TRIXXO Dienstencheques

Nieuws

TRIXXO Familiedag 2024

18 juni, 2024

Op zaterdag 5 oktober verwelkomen we weer meer dan 10.000 collega’s en hun gezin tijdens onze jaarlijkse TRIXXO Familiedag. Dit jaar voorzien we leuke activiteiten voor elke doelgroep!

Examenstress? Zo start je kind met een opgeruimd bureau

12 juni, 2024

Een opgeruimde werkplek doet wonderen voor je productiviteit en gemoedsrust. Hier zijn 5 tips om als student (of werknemer) te starten met een opgeruimd bureau.

5 tips om je vergeelde was terug wit te krijgen

14 mei, 2024

Vergeelde was opnieuw wit krijgen kan een uitdaging zijn, maar met deze middeltjes is het zeker haalbaar.

7 slimme tips voor het opbergen van je winterkleding

02 mei, 2024

Nu buiten het zonnetje haar intrede doet, is het tijd om je winterkleding op te bergen en ruimte te maken voor je lente- en zomergarderobe. Maar hoe zorg je ervoor dat je winterkleding in topconditie blijft tot het volgende koude seizoen?

Stagiaire Shanna Maene aan het woord

26 april, 2024

Shanna Maene (36) liep gedurende 6 weken stage in ons dienstenchequekantoor in Zelzate als onderdeel van haar opleiding tot consulente in de dienstenchequesector. Enkele maanden later startte ze officieel als dienstenchequeconsulente in het TRIXXO kantoor in Lokeren. Lees hier het gesprekje dat we met haar hadden vlak na haar stageperiode.

Waarvoor kan je een ontvetter gebruiken? 7 toepassingen

16 april, 2024

Een ontvetter is een veelzijdig reinigingsmiddel. Of je nu je keuken of badkamer schoonmaakt, je barbecue wilt reinigen, verfresten of zelfs vlekken uit kleding wilt verwijderen, een goede ontvetter kan heel wat moeilijke klussen vereenvoudigen.