black decorative triangle
TRIXXO Dienstencheques

Nieuws

8.000 poetshelden origineel in de watten gelegd
20 juni, 2022
Deel via:

TRIXXO Dienstencheques viert 'Dag van de Schoonmaak'.

Op 20 juni worden in het hele land poetspersoneel in de bloemetjes gezet ter gelegenheid van de Dag van de Schoonmaak. Ook wij trakteren ons 8.000-koppige poetsteam daarom op een mooi geschenk. “De werknemers in de schoonmaaksector verdienen alle waardering”, aldus Operationeel Directeur Louise Arimont.

In elk regionaal kantoor van TRIXXO staan er in de week van 20 juni twee cadeautjes te wachten op de langskomende huishoudhulpen: een koeltas om de lunch fris te houden deze zomer en een speciale keukenontvetter van het eigen gamma van TRIXXO, bedrukt met een ‘XXL dankjewel’. 

“De Dag van de Schoonmaak konden we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan”, vertelt Louise Arimont, Operationeel Directeur van TRIXXO Dienstencheques. “Daarom gingen we bij enkele van onze huishoudhulpen zelf langs om het geschenk af te geven. Want TRIXXO is dan wel een groot bedrijf, we blijven een persoonlijke aanpak belangrijk vinden. 

Positieve impuls voor beroepsimago

Daarnaast werden ook onze klanten ertoe aangezet hun huishoudhulp persoonlijk te bedanken. Alle TRIXXO-klanten ontvingen een kaartje thuisgestuurd dat ze kunnen klaarleggen voor hun eigen poetsheld(in). “Hiermee proberen we de waardering voor dit belangrijke beroep te verhogen. Want iedereen komt graag thuis in een proper huis, en de TRIXXO-toppers die daarvoor zorgen verdienen onze appreciatie!”

TRIXXO Nieuws

Bekijk ook deze artikels