black decorative triangle
TRIXXO Dienstencheques

Nieuws

Brigitte krijgt dagelijks gezelschap dankzij het klusjesplatform van TRIXXO Exxtra
15 oktober, 2018
Deel via:

Nathalie uit Diepenbeek was hopeloos op zoek naar gezelschap voor haar moeder Brigitte. Uiteindelijk kwam ze terecht bij TRIXXO, voor hulp via hun klusjesplatform.

Nathalie haar moeder is recent weduwe geworden. Sindsdien woont ze helemaal alleen en heeft ze nood aan gezelschap. Ze staat ook al op de wachtlijst van het woonzorgcentrum in de buurt maar aangezien ze niet zwaar hulpbehoevend is, wordt zij niet prioritair behandeld. Het zou zeker nog een half jaar duren voordat er plaats kan zijn voor Brigitte in het woonzorgcentrum. Daarom moest Nathalie op zoek naar een andere oplossing. Nathalie heeft geprobeerd om zelf iedere avond bij haar moeder, Brigitte, te blijven slapen maar helaas heeft dit geen positieve impact op haar gezinsleven. Brigitte daarentegen wilt niet graag weg uit haar vertrouwde omgeving.

Ten einde raad nam Nathalie contact op met TRIXXO. Ze had gehoord van een nieuw klusjesplatform, EXXTRA genaamd, waarmee men tuinmannen, klusjesmannen en andere hulp in en rondom het huis zou kunnen vinden. Ze heeft hier de vraag gesteld of het mogelijk was om gezelschap te vinden voor haar moeder, Brigitte. Na een week zoeken had TRIXXO 3 personen gevonden die graag zouden helpen met deze opdracht. Ze hebben besloten dat ze de 3 personen zouden afwisselen om op regelmatige basis op Brigitte te passen.

Zowel Brigitte als Nathalie zijn heel tevreden over deze oplossing.

Heeft je zelf ook gezelschap nodig voor een geliefde? Laat het ons weten! Dit kan via onze website, via een TRIXXO kantoor of via exxtra@trixxo.be. Wij helpen je graag verder!

TRIXXO Nieuws

Bekijk ook deze artikels