black decorative triangle
TRIXXO Dienstencheques

Nieuws

Cindy, de stem van TRIXXO
11 juni, 2021
Deel via:

Het hoofdkantoor van TRIXXO in Hoeselt binnenwandelen is altijd een prettige ervaring. Daarvoor is Cindy Liebens verantwoordelijk. Zij is de goedlachse en behulpzame receptioniste die iedere bezoeker zich meteen thuis laat voelen. Of ze haar job graag doet is een overbodige vraag. “Natuurlijk vind ik mijn werk fijn. Zolang ik maar onder de mensen kan zijn, voel ik me goed.” “TRIXXO, goeiedag, bonjour,” klinkt het plots. Want ja, Cindy is ook de vriendelijke stem als je naar TRIXXO belt. Of je dat nu doet vanuit Aarlen of Rotterdam, het is Cindy die je vlot op het juiste pad zet.

  • Naam: Cindy
  • Leeftijd: 47 jaar
  • Relatie: 23 jaar getrouwd met Ivo
  • Kinderen : Imke, 16 - Silke, 19
  • Studies: Moderne talen
  • Hobby's: Lekker koken en eten met de nodige tafeldecoratie, kruiswoordpuzzels

Wat is bijzonder aan je job? 

Dat je nooit weet wat je te wachten staat. Zowel telefoon, mail als bezoekers zijn elke dag een nieuwe verrassende uitdaging. Dat maakt het werk boeiend. Een vriendelijk telefoontje in de ochtend kan je hele dag goedmaken. Het is een variërende job waarin ik mijn ziel kan leggen. Ook de afwisseling met een aantal administratieve taken houdt het fris voor mij.

Je krijgt telefoons binnen van overal: Nederland, Vlaanderen, Wallonië en Brussel. 

Merk je daar verschillen? Ik merk dat de mensen in Wallonië vaak mondiger zijn. Ze komen ook meteen ter zake, terwijl ik ze nog moet doorverbinden of hun boodschap doorgeven. Maar ik vang ze op en zorg dat ze altijd geholpen worden.

Vertellen de mensen ook persoonlijke dingen? 

O ja, dat gebeurt regelmatig. Soms voel ik me zelfs een soort psychiater, Ik luister dan geduldig. Ook als er klachten zijn. Ik zorg altijd dat de mensen begrepen worden en garandeer hen dat er iets met hun probleem gedaan wordt. Als ze mij dan achteraf bedanken en zeggen dat ik hen goed geholpen heb, dan geeft dat heel veel voldoening. Soms zijn er ook mensen die wenen aan de telefoon. Je hoort dat ze een krop in de keel hebben en als ze dan voelen dat ze hun verhaal kwijt kunnen, dan laten ze zich even gaan. En soms moet ik ook al eens een traantje wegpinken. Maar het is net dat menselijke aspect aan mijn werk dat ik heel prettig vind.

Je bent het gezicht en de stem van TRIXXO. Zie je jezelf als een soort ambassadrice? 

Ik probeer gewoon mezelf te blijven. Ik ben van nature een positief persoon en probeer iedereen ook zo te benaderen. Ik zal niet snel een slechte dag hebben. En als dat zo eens is, zijn mijn collega’s er om me op te beuren. Het is zeer belangrijk je goed te voelen tussen je collega’s. Dit viel me al op bij mijn eerste sollicitatiegesprek dat iedereen hier zo vriendelijk en behulpzaam is.

Zijn er bijzondere telefoongesprekken die je je herinnert? 

Ja, sinds we de campagne met de poppetjes voeren vragen sommigen mij of ik Tamara ben. Tja, die moet ik dan teleurstellen. Ik heb ook eens de vraag gekregen of ik een Roemeense was. Blijkbaar heb ik een Roemeens accent als ik Frans spreek. Dat heb ik aan mijn rollende “r” te danken.

TRIXXO Nieuws

Bekijk ook deze artikels