black decorative triangle
TRIXXO Dienstencheques

Nieuws

Delphine Marechal, verantwoordelijke TRIXXO Libramont en TRIXXO Marche-En-Famenne
24 februari, 2021
Deel via:

In het kantoor van Libramont is Delphine Marechal de verantwoordelijke voor TRIXXO dienstencheques. Ze verdeelt haar tijd tussen dit kantoor en dat van Marche-en-Famenne. Ze organiseert het werk van ongeveer 60 medewerkers.

"Het contact met de mensen vind ik heerlijk."

Paspoort

  • Naam: Delphine Marechal
  • Leeftijd: 39 jaar
  • Relatie: 13 jaar getrouwd
  • Kinderen: 1 zoon
  • Studies: Provinciale hotelschool Namen
  • Carrière: Evenementen (o.a Roland Garros) en de banksector
  • Hobby's: Tennis en zwemmen, een lekker wijntje drinken,...

Wat is leuk aan je werk?

Daar moet ik niet lang over nadenken. Ik vind het heerlijk om met mensen om te gaan. En dat is hier heel belangrijk, zowel met mijn collega-poetshulpen als met de klanten. We bespreken veel samen: de planning, hoe we met de klanten omgaan, nieuwe klanten vinden. We zoeken vooral in onze persoonlijke kennissenkring of bij de handelaars hier in de gemeente. Ik heb een heel goed contact met de handelaars, zowel in Libramont als in Marche. Ik voel hier een grote dynamiek en merk een goede evolutie in het resultaat.

Hoe verloopt het contact met TRIXXO?

Ook dat verloopt heel fijn. We hebben veel contact per telefoon of via de mail. Ik heb regelmatig overleg met collega’s in Brussel en Wallonië. We wisselen ideeën uit en proberen van elkaar te leren.

Vind je het een probleem dat TRIXXO van oorsprong een Vlaamse firma is?

O nee, integendeel. Het is allemaal goed georganiseerd, heel duidelijk en helder. De mensen waar ik contact mee heb zijn allemaal heel charmant.

Wat is er typisch aan de kantoren die je beheert?

Het systeem van de dienstencheques was hier vrij onbekend. Ik moet de mensen vaak uitleggen hoe het werkt. Maar dat biedt natuurlijk de kans om te groeien en om medewerkers te rekruteren. Bovendien hebben we veel respons van de televisiecampagne die hier heeft gelopen. Een ander typisch element is dat ik een grote regio bedien. Die loopt van Dinant tot Bastenaken, Marche, Bertrix. Soms moeten de medewerkers een half uur rijden tot bij de klanten. Maar dat gaat zonder problemen.

TRIXXO Nieuws

Bekijk ook deze artikels